Goldfrapp - Train

Cover Goldfrapp - Train
CD-Maxi
Virgin / Mute AUCDMUTE291 (au)
12" Maxi
Mute 12Mute291 (eu)

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

14/04/2003
CD-Maxi Virgin / Mute AUCDMUTE291 (EMI) [au] / EAN 0724355224026
Toon detailsAlles beluisteren
1.Train
  4:07
2.Train (Village Hall Mix)
5:28
3.Train (Ewan Pearson 6/8 Vocal)
7:31
4.Train (T.Raumschmiere Remix)
5:50
   
14/04/2003
12" Maxi Mute 12Mute291 (EMI) [eu] / EAN 0724355208866
Toon detailsAlles beluisteren
1.Train
  4:08
2.El Train (T.Raumschmiere RMX)
5:52
3.Train (Ewan Pearson 4/4 Instrumental)
7:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:07TrainVirgin / Mute
AUCDMUTE291
Single
CD-Maxi
14/04/2003
4:08TrainMute
12Mute291
Single
12" Maxi
14/04/2003
T.Raumschmiere RMX5:52TrainMute
12Mute291
Single
12" Maxi
14/04/2003
Village Hall Mix5:28TrainVirgin / Mute
AUCDMUTE291
Single
CD-Maxi
14/04/2003
Ewan Pearson 6/8 Vocal7:31TrainVirgin / Mute
AUCDMUTE291
Single
CD-Maxi
14/04/2003
»» alles tonen

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.92Goldfrapp - Train (Reviews: 36)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BeansterBarnes
***
Average track at best but slightly better than "Strict Machine".

bluezombie
***
It's okay, but that's it.

thewrongside
*****
yay trains

Bearcat
****
Single van het album "Black Cherry"
Deed niets in NL
Niet onaardig

gherkin
*****
Sterk nummer van Goldfrapp.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?