Goldfrapp - Thea

Cover Goldfrapp - Thea
CD-Single Promo
Mute -

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Alison Goldfrapp
Will Gregory
Producer:Goldfrapp [Band]
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

10/03/2014
Promo - CD-Single Mute - (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Thea (Radio Mix)
  3:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:50Tales Of UsMute
CDSTUMM356
Album
CD
06/09/2013
4:48Vampire AcademyUniversal
0600753502266
Album
CD
07/02/2014
Radio Mix3:26Thea [Promo]Mute
-
Single
CD-Single
10/03/2014

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.27Goldfrapp - Thea (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Prachtig nummer alweer.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Vreemde, maar mooie plaat uit begin september 2013 van: "Goldfrapp", een Engels elektronische muziekduo uit Bath, bestaande uit: "Alison Goldfrapp" (zang, keyboards, aërofonen & synthesizer) en "Will Gregory" (keyboards & synthesizer) !!! Afgerond ↑: 5 sterren ☺!!!

Bearcat
****
Wat aparte track maar best aardig
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?