Goldfrapp - The Singles

Cover Goldfrapp - The Singles
Cover

Album

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 98 / Weken: 1

Tracks

03/02/2012
CD Parlophone / Mute P301 1672 / 3011672 (EMI) / EAN 5099930116726
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ooh La La
  3:25
2.Number 1
  3:25
3.Strict Machine (Single Mix)
  3:42
4.Lovely Head
  3:47
5.Utopia (Genetically Enriched)
  3:51
6.A&E
  3:18
7.Happiness
  3:37
8.Train
  4:11
9.Ride A White Horse
  3:44
10.Rocket
  3:52
11.Believer
  3:44
12.Black Cherry
  4:56
13.Yellow Halo
  4:42
14.Melancholy Sky
  4:27
   

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57Goldfrapp - The Singles (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
This isn't exactly the kind of music I'm ever likely to love, but it's a decent collection of some good tracks, as well as some which aren't so great and come across a bit samey. 3.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?