Goldfrapp - Satin Chic

Cover Goldfrapp - Satin Chic
7" Picture Single
Mute 368 / 0094637145678 (eu)

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

04/09/2006
7" Picture Single Mute 368 / 0094637145678 (EMI) [eu]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Satin Chic (Through The Mystic Mix)
  3:19
2.Boys Will Be Boys
2:48
Extras:
Sticker
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28SupernatureMute
CDSTUMM250
Album
CD
22/08/2005
Through The Mystic Mix3:19Satin ChicMute
368 / 0094637145678
Single
7" Picture Single
04/09/2006

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.12Goldfrapp - Satin Chic (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
*****
great album track, i liked this one a lot
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?