Goldfrapp - Rocket

Cover Goldfrapp - Rocket
CD-Single
Mute CDMUTE430

Charts

In de landen:
ch  Piek: 50 / Weken: 5
de  Piek: 32 / Weken: 11
at  Piek: 38 / Weken: 9
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

25/01/2010
Promo - CD-Single Mute - (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rocket
  3:32
   
05/03/2010
CD-Single Mute CDMUTE430 (EMI) / EAN 5099962727129
Toon detailsAlles beluisteren
   
22/03/2010
Promo - CD-Single Mute - (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rocket (Tiësto Remix)
  4:20
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32Rocket [Promo]Mute
-
Single
CD-Single
25/01/2010
Radio Edit3:30NOW: The Hits Of Autumn 2010EMI
6285702
Compilatie
CD
12/03/2010
3:51Head FirstMute
CDSTUMM320
Album
CD
19/03/2010
Tiësto Remix4:20Rocket [Promo]Mute
-
Single
CD-Single
22/03/2010
3:30Best Of 2010 - Die ErsteEMM
6290832
Compilatie
CD
02/04/2010
»» alles tonen

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.16Goldfrapp - Rocket (Reviews: 94)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Na het rustigere A&E een opzwepend nummertje van Goldfrapp. Klinkt leuk genoeg om de lijsten te halen.

bjorn614
*****
mooi nummer

Farg0
*****
nice tune! however old Goldfrapp fans might find it too sweet.

Marc the Mike
****
Leuke single van Goldfrapp. Onbeschaamde retro synthpop, maar ze komt er ongestraft mee weg in deze periode waarin je hip bent als je klinkt zoals 20 jaar geleden.

ben01
*****
a fantastic song from Goldfrapp, welcome back!

Hijinx
****
Good one. 4.5

alleyt1989
****
a real 80's sound. not a huge fan, because it sounds like it's been done a million times before but it's alright, and she sounds great as ever

Snormobiel Beusichem
***
▒ Standaard "Ohhoohoo" dansplaat van het Britse elektronische muziekduo "Goldfrapp" uit januari 2010, niets echts bijzonders in mijn ogen !!! Na 3 sterren gaat dan ook het licht uit ☺!!!

Chris A
***
pretty catchy song

BeansterBarnes
***
Peaked at #55 in Australia, 2010.

irelander
**
Poor!

Chemmical
*
Ugh NO! As a huge fan I must say that this is horrible. The whole album is a badly done homage to 80's trash-pop and every song sounds the same. I'd rather listen to Brokencyde IT'S THAT BAD.

bluezombie
****
I kind of like it but I also find it somewhat annoying.

MitchellNineSeven
******
Nice!

wefoundove
****
brings some good feeling

thewrongside
****
ooh baby
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?