Goldfrapp - Ride A White Horse

Cover Goldfrapp - Ride A White Horse
Cover
Cover Goldfrapp - Ride A White Horse
Cover

Charts

In de landen:
es  Piek: 7 / Weken: 2

Tracks


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:41SupernatureMute
CDSTUMM250
Album
CD
22/08/2005
3:42Now That's What I Call Music! 63Virgin
CDNOW63 / 3591592
Compilatie
CD
10/04/2006
4:41Now That's What I Call Music! 63 [UK Edition]Virgin
CDNOW63 / 3591592
Compilatie
CD
10/04/2006
4:36Humo's Top 2006EMI
3792002
Compilatie
CD
04/12/2006
4:40Top Of The Pops: Year By Year Collection 1964 - 2006EMI Gold
2280872
Compilatie
CD
07/07/2008
»» alles tonen

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.19Goldfrapp - Ride A White Horse (Reviews: 37)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
11/02/2006 14:26
zadranin
*****
good!

alleyt1989
*****
good!

Chemmical
******
Great, filthy, sexy, the best song on Supernature
Laatst gewijzigd: 21/02/2011 09:18

bluezombie
***
I wanted to copy the above review but I did not feel that way at all, nor did I about the one above that, so I can't copy. Sadface.

jayj95
*****
Awesome track, so sexy and just edges out Ooh La La as the best song on the album.
Laatst gewijzigd: 31/05/2018 12:05

gherkin
*****
Goldfrapp heeft met hun witte paardje hier best wel een uitstekend nummer weten te maken.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?