Goldfrapp - Ocean

Cover Goldfrapp - Ocean
Cover

Nummer

Jaar:2017
Muziek/Tekst:Alison Goldfrapp
Will Gregory
Producer:Goldfrapp [Band]
Gecoverd door:Goldfrapp feat. Dave Gahan
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:26Silver EyeMute
CDSTUMM399
Album
CD
31/03/2017

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.22Goldfrapp - Ocean (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Enorm sterke muziek van Goldfrapp.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Zowel het origineel uit eind maart 2017 door het Londense muziekduo: "Goldfrapp", als de cover samen met de 56 jarige Britse zanger en songschrijver: "David Callcott", alias: "Dave Gahan", uit half mei 2018, blijven op 3 sterren steken ☺!!!

Warlajo
******
Meganummer bei der alles stimmt
Das ist Perfektion
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?