Goldfrapp - Number 1

Cover Goldfrapp - Number 1
Cover
Cover Goldfrapp - Number 1
Cover

Charts

In de landen:
de  Piek: 73 / Weken: 7
it  Piek: 37 / Weken: 1
es  Piek: 11 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25SupernatureMute
CDSTUMM250
Album
CD
22/08/2005
3:15Switch 8541 / N.E.W.S.
N01.1464.023
Compilatie
CD
02/12/2005
Alan Braxe & Fred Falke Main Remix5:20Solid Sounds 2006 Vol. 1541 / N.E.W.S.
541416 501449
Compilatie
CD
09/01/2006
3:232005 - Ein Jahr und seine 20 Songs (SZ Diskothek)Süddeutsche Zeitung
4018492240763
Compilatie
CD
08/12/2006
3:25The SinglesParlophone / Mute
P301 1672 / 3011672
Album
CD
03/02/2012

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.53Goldfrapp - Number 1 (Reviews: 45)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
31/12/2005 17:02
zadranin
******
Great song!!

ben01
*****
this song is amazing, perfect electronica

alleyt1989
******
awesome! great! my favourite goldfrapp track by a long shot

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Vreemd dat deze plaat uit ½ augustus 2005 van het Britse elektronische muziekduo uit Bath, Engeland: "Alison Goldfrapp & Will Gregory", door de Nederlandse media géén aandacht kreeg in die tijd ??? Onverdiend !!! Ook ik ga vet voor de 5 sterren ☺!!!

gherkin
******
Haalde nooit de ultratop, terwijl het zeker top-10 waard is.

bluezombie
****
Nice track.

thewrongside
****
Great 80s inspired cheese
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?