Goldfrapp - Happiness

Cover Goldfrapp - Happiness
7" Picture Single
Mute Mute392 (eu)
Cover Goldfrapp - Happiness
CD-Maxi
Mute 081 282 9 ("gb")

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

14/04/2008
Numbered - 7" Picture Single Mute Mute392 (EMI) [eu] / EAN 5099920654177
Toon detailsAlles beluisteren
1.Happiness
  3:36
2.Goldfrapp feat. The Teenagers - Happiness (Metronomy Remix)
4:08
   
14/04/2008
CD-Maxi Mute 081 282 9 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Happiness (Beyond The Wizards Sleeve Re-Animation)
7:49
2.Monster Love (Goldfrapp vs. Spiritualized)
5:36
3.Eat Yourself (Yeasayer Remix)
2:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:15Seventh TreeMute
CDSTUMM280
Album
CD
22/02/2008
3:36Happiness [Numbered]Mute
Mute392
Single
7" Picture Single
14/04/2008
Beyond The Wizards Sleeve Re-Animation7:49HappinessMute
081 282 9
Single
CD-Maxi
14/04/2008
4:14Gezellig thuis met de mooiste sfeermuziekEMI
2434342
Compilatie
CD
21/11/2008
4:14100% WomanEMI
2433422
Compilatie
CD
05/12/2008
»» alles tonen

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.37Goldfrapp - Happiness (Reviews: 35)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
06/05/2008 23:36
Snormobiel Beusichem
*****
▒ Zeer goede en leuke plaat van "Alison Goldfrapp" en haar band afkomstig van hun album "Seventh Tree" uit eind februari 2008 !!! Maakt zelfs grote kans om de Nederlandse hitlijsten van mei 2008 binnen te dringen !!! Van mij mag het hoor, géén probleem ☺!!!

alleyt1989
*****
i like this

bluezombie
****
I like this.

thewrongside
*****
woohoo

sirvmr
******
Favourite Goldfrapp track!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?