Goldfrapp - Drew

Cover Goldfrapp - Drew
CD-Single Promo
Mute DSTUMM356

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Alison Goldfrapp
Will Gregory
Producer:Goldfrapp [Band]
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

15/07/2013
Promo - CD-Single Mute DSTUMM356
Toon detailsAlles beluisteren
1.Drew (Radio Edit)
  3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:50Drew [Promo]Mute
DSTUMM356
Single
CD-Single
15/07/2013
4:46Tales Of UsMute
CDSTUMM356
Album
CD
06/09/2013

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33Goldfrapp - Drew (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BeansterBarnes
***
Ok.

gherkin
******
Zeer schoon plaatje. Helaas haast onopgemerkt uitgebracht.

bluezombie
****
As always, nice but not overly exciting. 3.5

irelander
****
Very orchestral and intriguing, but it's missing something. 3.5

alleyt1989
******
Such a great atmospheric and mysterious track. Wow!

zxcvcxz
***
Uninteresting to me. Unoriginal..\ Next #1 pls

Hijinx
******
#myimpact :P

It wasn't immediate for me, but I've found this to be very rewarding in the end. I really like the delicate strumming, and the sinister strings that come in for the chorus. And of course Alison sells the whole thing wonderfully; it's beautiful. 5.6

nymph
****
Peaked at No. 19 on my personal chart.

brokenrecords
****
Really quite nice. So different from what I've heard from Goldfrapp before.

BingTheKing
****
hoewel het een beetje depri song is, kan ik het toch wel waarderen, een 4

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een mooie, rustige, plaat uit half juli 2013 door het Londense duo: "Alison Goldfrapp & Will Gregory" !!! Tenminste: 4 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?