Goldfrapp - Caravan Girl

Cover Goldfrapp - Caravan Girl
Cover
Cover Goldfrapp - Caravan Girl
7" Picture Single
Mute 401 (eu)

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

30/06/2008
7" Picture Single Mute 401 (EMI) [eu] / EAN 5099921544774
Toon detailsAlles beluisteren
1.Caravan Girl
  4:05
2.Little Bird (Animal Collective Remix)
3:19
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:05Seventh TreeMute
CDSTUMM280
Album
CD
22/02/2008
4:05Caravan GirlMute
401
Single
7" Picture Single
30/06/2008

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2Goldfrapp - Caravan Girl (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Vooral de "Live Choral Version" van "Caravan Girl" op deze EP verdient de 5 sterren, wat prachtig !!! Waarom deze plaat eigenlijk nog niet is doorgedrongen in de Nederlandse hitlijsten van juli 2008 snap ik niet !!! Nog net 5 sterren ☺

thewrongside
****
The best
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?