Goldfrapp - Black Cherry

Cover Goldfrapp - Black Cherry
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:56Black CherryMute
CDStumm196
Album
CD
28/04/2003
4:56Alternative Love SongsEMI
477369-2
Compilatie
CD
08/08/2005
4:56The SinglesParlophone / Mute
P301 1672 / 3011672
Album
CD
03/02/2012

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Goldfrapp - Black Cherry (Reviews: 32)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
***
It's fine, but doesn't maintain my interest.

thewrongside
****
Interest song

Bearcat
****
Rustige single
Wel apart nummer ook

gherkin
*****
Bijzonder geslaagd nummer van Goldfrapp.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Lekker plaatje uit half april 2003 door: "Goldfrapp", een Brits duo uit Londen: "Alison Goldfrapp" (vocals & synthesizer) en "Will Gregory" (synthesizer) ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?