Goldfrapp - Believer

Cover Goldfrapp - Believer
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

16/08/2010
Promo - CD-Single Mute - (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Believer
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43Head FirstMute
CDSTUMM320
Album
CD
19/03/2010
3:33Believer [Promo]Mute
-
Single
CD-Single
16/08/2010
3:44The SinglesParlophone / Mute
P301 1672 / 3011672
Album
CD
03/02/2012

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.56Goldfrapp - Believer (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Hijinx
****
I quite like this one.

ben01
****
good tune, glad its a single now!

bluezombie
****
Good track.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?