Goldfrapp - Anymore

Nummer

Jaar:2017
Muziek/Tekst:Alison Goldfrapp
Will Gregory
Producer:Goldfrapp [Band]
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

23/01/2017
Digital Mute - (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Anymore (Radio Edit)
  3:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:29AnymoreMute
-
Single
Digital
23/01/2017
3:54Silver EyeMute
CDSTUMM399
Album
CD
31/03/2017

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Goldfrapp - Anymore (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Bijzonder sterk nummer.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een wat slome en trage eerste single uit januari 2017 van het Londense muzikale duo: "Alison Goldfrapp & Will Gregory", alias: "Goldfrapp", van hun nieuwe zevende studioalbum: "Silver Eye", gepland voor 31 maart 2017 !!! Kom net niet tot een vierde ster helaas ☺!!!

Johanreviews
*****
Dik in orde, dit nummer. Ik voeg er dan ook graag een 5 aan toe.

Supersok
****
Er is in dit geval weinig mis met sloom en traag. Als het maar functioneel is
Laatst gewijzigd: 03/02/2017 14:20
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?