Glenn Frey - The Heat Is On

Cover Glenn Frey - The Heat Is On
7" Single
MCA 259 179-7 (de)
Cover Glenn Frey - The Heat Is On
7" Single
MCA 25 9179-7 (fr)

Nummer

Jaar:1984
Muziek/Tekst:Harold Faltermeyer
Keith Forsey
Producer:Harold Faltermeyer
Keith Forsey
Gecoverd door:Bert Heerink ('t Beest is los)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/05/1985 (Positie 36)
Laatste week notering:13/07/1985 (Positie 39)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:7435 (580 Punten)
Single Tip:04/05/1985 / Piek: 0 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 12
de  Piek: 4 / Weken: 16
at  Piek: 27 / Weken: 2
fr  Piek: 47 / Weken: 2
nl  Piek: 19 / Weken: 8
be  Piek: 27 / Weken: 3 (V)
se  Piek: 5 / Weken: 5
no  Piek: 2 / Weken: 13
nz  Piek: 22 / Weken: 10

Tracks

21/02/1985
7" Single MCA 259 179-7 (Warner) [de]
21/02/1985
7" Single MCA 25 9179-7 (UMG) [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Heat Is On
  3:45
2.Harold Faltermeyer - Shoot Out
  2:44
   
1985
12" Maxi MCA 259 119-0 (Warner) [de]
11/03/1985
12" Maxi MCA 0-23540 (Warner) [au]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Heat Is On
6:04
2.The Heat Is On (Dance)
5:40
3.The Heat Is On (Dub)
2:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45The AllnighterMCA
MCD 01893
Album
CD
19/06/1984
3:45Beverly Hills CopMCA
251 723-1
Album
LP
05/12/1984
3:45The Heat Is OnMCA
259 179-7
Single
7" Single
21/02/1985
3:46Turn It Up '85Polystar
816 211-1
Compilatie
LP
19/08/1985
6:04The Heat Is OnMCA
259 119-0
Single
12" Maxi
1985
»» alles tonen

Glenn Frey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Heat Is On25/05/1985198
You Belong To The City04/01/1986373
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Fun Aloud19/06/1982343
Strange Weather27/06/1992755
Above The Clouds19/05/2018901
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.28 (Reviews: 147)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/09/2004 12:08
lipinska
****
hmm
21/11/2005 21:34
Snormobiel Beusichem
****
ø Platte Von Glenn Frey aus Anfang Juni 1985 !!! Stand nur 4 Wochen lang in die Holländische Top 40 (Platz # 31) !!! Nichts mer oder minder dann 4 Sterrn !!!
28/10/2006 14:08
iifar
****
ok

BeansterBarnes
****
Peaking at #2 in Australia, 1985.

fterenzio
*****
WOW..... 1984... perfect song-year!

Topbart
*****
een echte jaren '80-klassieker, afkomstig uit de film "Beverly Hills Cop"

laxus
*****
mooie klassieker van glenn frey

naamloos
****
Prima soloplaat van deze Eagle.

bluezombie
****
Cool song.

alleyt1989
**
arrrgh that saxophone??? irritates me. it's not smooth it's real in your face. in other words i don't like this song

DaveNT
*****
Solid solo hit from one of the original members of The Eagles.

musikmannen
****
Ok

Patrick7781
*****
Lekkere plaat.
Laatst gewijzigd: 22/02/2017 12:03

wefoundove
****
almost good

matty d
******
6 stars

tigerlover
*****
18 januari 2016 is medeoprichter van "Eagles", bekend van "Hotel California" helaas op veel te jonge leeftijd overleden, dit was zijn bekendste solohit, een nette 5.

gherkin
*****
Goed nummer.

Richard (NL)
*****
Prima solonummer van deze Eagle.

BingTheKing
****
mooi nummer

Jeroen68
*****
De sax en de vaart maken dit nummer.

Bearcat
****
Leuk plaatje uit de 80's
De sax heeft ook een grote meerwaarde op deze single
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?