Glades feat. Riffi & Ismo - Whoop Whoop

Cover Glades feat. Riffi & Ismo - Whoop Whoop
Digital
Ismo 8718857055426 (nl)

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Riffi [NL II]
Producer:Deno
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/07/2018 (Positie 60)
Laatste week notering:21/07/2018 (Positie 60)
Piekpositie:60 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23096 (41 Punten)
Single Tip:28/07/2018 / Piek: 3 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 60 / Weken: 1

Tracks

12/07/2018
Digital Ismo 8718857055426 [nl] / EAN 8718857055426
Toon detailsAlles beluisteren
1.Whoop Whoop
2:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57Whoop WhoopIsmo
8718857055426
Single
Digital
12/07/2018

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
Ntiya (Ismo feat. Latifah)30/06/2018991
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
Niet voor mij (Ismo & Madina)19/01/20193611
Aan de kant (Ismo feat. Lijpe, Riffi & Fatah)26/01/2019531
Zme3 (Glades, Ismo & 3robi)16/02/2019621
Hmed Rabi (Lijpe feat. Achie Touf & Ismo)20/07/2019701
Summer (Madina feat. Ismo)20/07/2019991
Tot de dood (Ismo feat. Lijpe)23/11/2019343
Voor elkaar (Ismo & Madina)25/01/2020931
Mute (Défano Holwijn feat. Ismo)29/02/2020981
Snap (Ismo feat. Nass)11/07/2020791
Combos (Ismo, Nass & Riffi)22/08/2020981
Te laat (Ismo, Madina & Nass)16/01/2021931
In Love met die Paper (Glades, Ismo & Lijpe)17/07/2021871
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018240
Onverwachts30/06/2018108
Gedachtegang26/01/2019312
Power30/11/2019154
Spiegelbeeld13/02/2021154
 

Riffi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Yellah03/02/2018941
Meisje alsjeblieft14/04/2018951
Daar met jou (Riffi feat. Lijpe)14/04/2018991
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
Aan de kant (Ismo feat. Lijpe, Riffi & Fatah)26/01/2019531
Señora20/04/2019711
Ta mere (Ashafar feat. Riffi)28/09/2019422
Combos (Ismo, Nass & Riffi)22/08/2020981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Anders26/08/201777
Ademnoot14/04/2018517
Andere planeet17/11/2018167
Hittegolf03/08/2019322
Tempus22/02/2020342
Medaille25/09/2021511
 

Glades [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een beetje (Glades feat. Lijpe & 3robi)02/09/2017379
Paranoia (Glades, Mula B & Ali B feat. Lijpe)30/12/2017774
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
Hongersnood (Glades, Lijpe & Ali B)17/11/2018362
Zme3 (Glades, Ismo & 3robi)16/02/2019621
Pauze (Glades & Lijpe)06/07/2019632
Nu heb ik paper (Glades, Lijpe & Boef)04/01/2020174
In Love met die Paper (Glades, Ismo & Lijpe)17/07/2021871
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Onderscheiding02/03/2019227
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Glades feat. Riffi & Ismo - Whoop Whoop (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps !!! Afschieten !!!. .`=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ☺!!!

Jeroen68
*
vreselijke stem
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?