Glades, Ismo & 3robi - Zme3

Cover Glades, Ismo & 3robi - Zme3
Digital
Ismo 8719689188627 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/02/2019 (Positie 62)
Laatste week notering:16/02/2019 (Positie 62)
Piekpositie:62 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23223 (39 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 62 / Weken: 1

Tracks

08/02/2019
Digital Ismo 8719689188627 [nl] / EAN 8719689188627
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zme3
2:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53Zme3Ismo
8719689188627
Single
Digital
08/02/2019

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
Ntiya (Ismo feat. Latifah)30/06/2018991
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
Niet voor mij (Ismo & Madina)19/01/20193611
Aan de kant (Ismo feat. Lijpe, Riffi & Fatah)26/01/2019531
Zme3 (Glades, Ismo & 3robi)16/02/2019621
Hmed Rabi (Lijpe feat. Achie Touf & Ismo)20/07/2019701
Summer (Madina feat. Ismo)20/07/2019991
Tot de dood (Ismo feat. Lijpe)23/11/2019343
Voor elkaar (Ismo & Madina)25/01/2020931
Mute (Défano Holwijn feat. Ismo)29/02/2020981
Snap (Ismo feat. Nass)11/07/2020791
Combos (Ismo, Nass & Riffi)22/08/2020981
Te laat (Ismo, Madina & Nass)16/01/2021931
In Love met die Paper (Glades, Ismo & Lijpe)17/07/2021871
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018240
Onverwachts30/06/2018108
Gedachtegang26/01/2019312
Power30/11/2019154
Spiegelbeeld13/02/2021154
 

3robi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sinds een puber (LouiVos X Kingsize X 3robi)18/02/2017971
Donnie Bankoe Barkie (Mula B, LouiVos & 3robi)18/03/2017641
Westside (Josylvio feat. 3robi & Killer Kamal)08/04/20173212
Cartier (Dopebwoy feat. Chivv & 3robi)01/07/2017534
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Een beetje (Glades feat. Lijpe & 3robi)02/09/2017379
Where I Come From (Zack Ink feat. LouiVos & 3robi)16/09/2017781
Rwina (PYRAMIDS x 3robi)23/09/2017653
Barz14/10/2017792
Chap die Rappers (LouiVos feat. Mula B, 3robi, Kingsize & Iliass)04/11/2017471
Darbas (3robi feat. Mula B & LouiVos)09/12/2017512
Anders (3robi feat. Sevn Alias & Josylvio)16/12/2017521
Casablanca / Marrakech (3robi feat. Bartofso)16/12/2017741
Jonge jongen naar de top16/12/2017751
Owjee16/12/2017851
Gekke leven (3robi feat. Lijpe)16/12/2017901
Boss Like That (Sjaak & Sidney Samson feat. 3robi)10/02/2018871
Jompo (Josylvio feat. 3Robi)03/03/2018183
DM's ($hirak feat. Adje, 3robi & Josylvio)07/04/2018442
Migraine (Kevin feat. 3robi)07/04/2018621
Vuurwerk (Spanker feat. Josylvio, Lijpe & 3robi)14/04/2018187
Gang (Mula B feat. 3Robi)14/04/2018352
Lijst (Esko feat. Bartofso, 3robi & Mula B)21/04/2018383
Stacks (Vic9 feat. 3Robi)09/06/2018941
Nog steeds (LouiVos feat. 3robi & Idaly)16/06/2018206
FML (Yung Felix feat. Mula B & 3robi)01/09/2018731
Ik zweer het je (Young Ellens, 3robi & Esko)22/09/2018217
Extreem (Bartofso feat. 3robi & Mula B)29/09/2018891
Enge loesoe (Joeyak feat. Drechter & 3robi)20/10/2018691
Dix millions de dollars (3robi feat. Lacrim)03/11/2018531
Risico's15/12/2018901
Wilde Westen - Megasessie - 101Barz (LouiVos, Mula B, 3robi, Iliass, Kingsize, Bartofso, Scarface, Boegie & KNALLER)19/01/2019971
Wazabi26/01/201967
Zme3 (Glades, Ismo & 3robi)16/02/2019621
Money Baby (Josylvio feat. 3robi)13/04/2019105
Walou crisis (Dopebwoy feat. 3robi & Mula B)20/04/20191025
Fra33327/04/2019651
Linkerbaan (Bizzey feat. 3robi)15/06/2019851
Cheeba (Jack x 3robi)13/07/2019541
Bangalang (Yung Felix feat. Poke & 3robi)27/07/2019452
Sterk26/10/2019651
Fack die haters16/11/2019762
3chiri (SRNO feat. 3robi & Djezja)30/11/2019533
Dinero (3robi feat. Ashafar)21/12/2019491
Barcelona25/01/2020921
Champagne Papi (Dopebwoy, 3robi & Boef feat. SRNO)05/09/2020310
Monsieur (Henkie T feat. 3Robi)05/09/2020581
Marbella (Dopebwoy, 3robi & SRNO)24/10/2020355
Quarantaine sessie #2 (Boef feat. 3robi)12/12/2020152
3andak Dough20/02/2021771
Noncha (Jack feat. 3robi & SRNO)27/02/2021731
Animals (Broederliefde feat. 3robi)06/03/2021413
Nike Tech (Ashafar feat. Mula B, Josylvio, 3robi & JoeyAK)20/03/20211115
Geen cartoon27/03/2021622
Etages (Ice x 3robi)03/04/2021453
Hele enge flex (3robi feat. Josylvio & Monsif)10/04/2021811
Validé (Bryan Mg, 3robi & SRNO)17/04/2021683
Rebels03/07/2021831
Slide (Yssi SB feat. 3robi)10/07/2021512
Montana (SRNO & 3robi feat. Henkie T & Bryan Mg)18/09/2021503
Bye Bye16/10/2021791
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jonge jongen naar de top16/12/2017132
Jonge jongen naar de top 226/12/2020514
 

Glades [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een beetje (Glades feat. Lijpe & 3robi)02/09/2017379
Paranoia (Glades, Mula B & Ali B feat. Lijpe)30/12/2017774
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
Hongersnood (Glades, Lijpe & Ali B)17/11/2018362
Zme3 (Glades, Ismo & 3robi)16/02/2019621
Pauze (Glades & Lijpe)06/07/2019632
Nu heb ik paper (Glades, Lijpe & Boef)04/01/2020174
In Love met die Paper (Glades, Ismo & Lijpe)17/07/2021871
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Onderscheiding02/03/2019227
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?