Gio - Down met jou

Cover Gio - Down met jou
Cover

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/11/2009 (Positie 37)
Laatste week notering:16/01/2010 (Positie 94)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:7257 (592 Punten)
Download:21/11/2009 / Piek: 16 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 17 / Weken: 9

Gio   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Magic12/03/2005328
Fantasy Girl16/07/2005129
Let Go (Raffish vs. Gio)06/08/2005276
U Could Be That Girl22/10/2005265
I'm Sorry (The Partysquad vs. RMXCRW feat. Gio)28/01/2006149
Hard To Get (Gio feat. Ali B, Party Squad & Ambush)20/05/2006415
Dit gaat fout (Ali B feat. Gio)10/02/2007238
Zonder jou01/09/2007396
Groupie Love (Ali B feat. Yes-R, Gio & Darryl)27/10/2007313
Denk aan jou09/02/2008416
Je hebt me29/11/20081410
Down met jou21/11/2009179
What If The World Ends (Nils Van Zandt feat. Gio)22/06/2013194
Omlaag (Gio, Keizer & Freddy Moreira)30/01/20166715
Salut (Gio / Boef / Bollebof / Justice Toch)23/07/20167610
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

chartmeester
***
matig nummer met matig gezang

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima plaat van de 23 jarige Utrechtse zanger en van Javaanse afkomt "Giovanni Jap-Ngie" uit oktober 2009 !!!

RV
****
Ik weet niet precies wat ik hiervan moet vinden en ik twijfel tussen 3* en 4*. Ik ga maar voor vier, want ik weet eerlijk gezegd niet wat ik hiermee aan moet. Het voordeel van de twijfel!
Laatst gewijzigd: 09/12/2009 09:11
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?