George Ezra - White Christmas

Cover George Ezra - White Christmas
Digital
Sony 886448936251

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:02/01/2021 / Piek: 14 / Weken: 5
In de landen:
se  Piek: 58 / Weken: 1

Tracks

29/11/2017
Digital Sony 886448936251 (Sony) / EAN 0886448936251
Toon detailsAlles beluisteren
1.White Christmas [Recorded At Air Studios, London]
3:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12White ChristmasSony
886448936251
Single
Digital
29/11/2017
Recorded At Air Studios, London3:11Kerst Hits Top 100 (Kerstmuziek 2023)Sony
196871645294
Compilatie
Digital
17/11/2023

George Ezra   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Budapest01/02/2014462
Shotgun21/07/2018342
Anyone For You (Tiger Lily)19/02/20221724
Green Green Grass28/05/20222928
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wanted On Voyage05/07/2014917
Staying At Tamara's31/03/20187111
Gold Rush Kid18/06/2022526
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.83George Ezra - White Christmas (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Aangenaam, modern, kerstplaatje uit eind november 2017 van de nu inmiddels 29 jarige Britse songschrijver, gitarist en zanger "George Ezra Barnett" !!! Nog altijd goed genoeg voor de ruim 4 kerststerren 😎 !!!

sleepybunss
*****
Pretty good

gherkin
****
Ook George Ezra kan voor kerstsfeer zorgen. Dat is toch wat hij met dit nummer op geslaagde wijze gedaan heeft.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?