George Ezra - Did You Hear The Rain?

Cover George Ezra - Did You Hear The Rain?
Cover

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Matt Allchin
George Ezra Barnett
Producer:Cam Blackwood
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
at  Piek: 72 / Weken: 1
fr  Piek: 169 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:21Wanted On VoyageColumbia
88843032252
Album
CD
27/06/2014
4:21Wanted On Voyage [Deluxe Edition]Columbia
88843063712
Album
CD
27/06/2014

George Ezra   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Budapest01/02/2014462
Shotgun21/07/2018342
Anyone For You (Tiger Lily)19/02/20221720
Green Green Grass28/05/2022526
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wanted On Voyage05/07/2014917
Staying At Tamara's31/03/20187111
Gold Rush Kid18/06/202253
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.48George Ezra - Did You Hear The Rain? (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BeansterBarnes
****
Decent track but was put off by that weird opening.

alleyt1989
******
Excellent. I'm very impressed by his versatility. He has a great voice.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Verrassend mooi plaatje uit december 2013 van de nu inmiddels 21 jarige Britse gitarist, songschrijver en zanger: "George Ezra Barnett" !!! Ook ik ga voor de 5 sterren ☺!!!

gherkin
*****
Sterk werk van Ezra.

bluezombie
****
Good song.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?