Genesis - No Son Of Mine

Cover Genesis - No Son Of Mine
7" Single
Virgin 114 719 (de)
Cover Genesis - No Son Of Mine
CD-Maxi
Virgin 664 719
CD-Maxi
Virgin GENDG 6 / 664 719

Charts

Binnenkomst:26/10/1991 (Positie 54)
Laatste week notering:11/01/1992 (Positie 92)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:5457 (750 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 13
de  Piek: 3 / Weken: 25
at  Piek: 7 / Weken: 12
fr  Piek: 13 / Weken: 14
nl  Piek: 7 / Weken: 11
be  Piek: 12 / Weken: 9 (V)
se  Piek: 13 / Weken: 5
no  Piek: 4 / Weken: 7
au  Piek: 29 / Weken: 12
nz  Piek: 36 / Weken: 5

Tracks

1991
7" Single Virgin 114 719 [de] / EAN 5012980014071
Toon detailsAlles beluisteren
1.No Son Of Mine
  6:36
2.Living Forever
  5:38
   
1991
CD-Maxi Virgin 664 719 / EAN 5012980888627
1991
Digipak - CD-Maxi Virgin GENDG 6 / 664 719 / EAN 5012980006625
Toon detailsAlles beluisteren
1.No Son Of Mine
  6:42
2.Living Forever
  5:40
3.Invisible Touch (Live)
4:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:39We Can't DanceVirgin
GEN CD3 262 082
Album
CD
11/11/1991
6:36No Son Of MineVirgin
114 719
Single
7" Single
1991
6:42No Son Of MineVirgin
664 719
Single
CD-Maxi
1991
6:35Pop News 2/92Sono Cord
281/46 309-1
Compilatie
CD
1992
6:36Top 13 (92) Hit Parade International 2/92Top 13
77 460 4
Compilatie
CD
1992
»» alles tonen

Genesis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Follow You Follow Me08/04/197895
Abacab03/10/1981256
Paperlate19/06/1982405
Mama17/09/198379
That's All17/12/1983374
Invisible Touch07/06/1986287
Land Of Confusion06/12/19861013
Throwing It All Away27/06/19873710
No Son Of Mine26/10/1991711
I Can't Dance18/01/1992117
Hold On My Heart11/04/19921311
Jesus He Knows Me18/07/19921810
Tell Me Why07/11/1992378
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Trick Of The Tail07/02/197678
Wind And Wuthering01/01/1977153
Seconds Out29/10/1977191
...And Then There Were Three...08/04/1978815
Duke12/04/1980126
Abacab10/10/198167
Three Sides Live19/06/198267
Genesis15/10/1983215
Invisible Touch21/06/1986258
We Can't Dance23/11/1991162
Turn It On Again - Best Of '81 - '8314/03/1992319
Live - The Way We Walk Volume One: The Shorts21/11/19921818
Live - The Way We Walk Volume Two: The Longs23/01/1993515
... Calling All Stations ...13/09/199798
Turn It On Again - The Hits13/11/1999917
Platinum Collection08/01/2005417
Turn It On Again - The Hits: The Tour Edition16/06/20071810
Live Over Europe 200701/12/2007707
1970 - 197515/11/2008651
R-Kive04/10/2014126
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Wembley Stadium [DVD]13/12/20031212
The Video Show [DVD]15/01/2005157
When In Rome 2007 [DVD]31/05/2008130
The Movie Box 1981-2007 [DVD]21/11/2009291
Three Sides Live [DVD]08/11/2014104
Sum Of The Parts [DVD]22/11/2014117
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.95Genesis - No Son Of Mine (Reviews: 171)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/07/2005 23:45
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Zeer succesvolle Track van Genesis !!! Afkomstig van hun Top CD: "We Can't Dance" uit 1991 !!! November / december was het een bescheiden Hit in de Nederlandse Top 40 van 1991 !!!
Laatst gewijzigd: 31/05/2006 14:36
11/10/2006 19:03
iifar
*****
Päris hea!
05/08/2007 18:21
okii
******
******
26/06/2008 11:03
Farg0
******
Fantastic classic!

DeejayDave
*****
Uitstekende plaat van Genesis.

Topbart
*****
1e single van het album "We can't dance". Ik las destijds de recensie van dit album en daarin stond dat we met deze 1e single meteen het hoogtepunt van de cd te pakken hebben. Nu ken ik alleen de 5 singles die ervan getrokken zijn, maar dit is inderdaad een ijzersterk nummer. Het gaat over kinderen die het thuis zo slecht hebben dat ze weglopen en waarvan de ouders dan roepen "je bent bij ons weggelopen, jij bent geen kind van mij". Het is nog altijd de favoriete Genesis-song van Phil Collins zelf!!!!

laxus
******
mooi nummer van genesis

naamloos
****
Prima song van Genesis.

bluezombie
****
Good song.

alleyt1989
****
nice

musikmannen
******
Very good

Patrick7781
*
Zwak

wefoundove
*****
really cool

nirvanamusic87
****
Just heard this for the first time and think it's really good and different from them.

6th UK top 10.

1 week UK Airplay#1. 7 weeks in the UK top 100.

3 weeks UK top 10. UK#6.
2 weeks Irish top 10. Ireland#5.
10 weeks German top 10. Germany#3.
1 week Belgian top 10. Belgian (Wallonia)#8.
Finland#20.
8 weeks Polish top 10. Poland#4.
Italy#4.

European Hot 100#5.

Zimbabwe#11.

US#12.

11 weeks World Chart top 10. World Chart#4.
World Chart Year End (1991): #38.
Laatst gewijzigd: 07/01/2018 00:13

gherkin
*****
Klasse!

matty d
****
4 stars

BeansterBarnes
*****
Exceptional track.

P=34
Laatst gewijzigd: 15/05/2018 08:28

Bearcat
****
Ruim voldoende voor deze single

Jeroen68
*****
Prima
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?