Gavin DeGraw - Make A Move

Cover Gavin DeGraw - Make A Move
Cover

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/10/2013 (Positie 18)
Laatste week notering:09/11/2013 (Positie 81)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:9584 (176 Punten)
Combialbum:19/10/2013 / Piek: 19 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 55 / Weken: 1
nl  Piek: 18 / Weken: 4
be  Piek: 121 / Weken: 3 (V)
se  Piek: 39 / Weken: 1
dk  Piek: 21 / Weken: 1

Tracks

11/10/2013
CD RCA 88765418362 (Sony) / EAN 0887654183620
Toon detailsAlles beluisteren
1.Best I Ever Had
  3:46
2.Make A Move
  3:17
3.Finest Hour
  3:32
4.I'm Gonna Try
  3:45
5.Who's Gonna Save Us
  3:14
6.Everything Will Change
  3:47
7.Need
  3:47
8.Heartbreak
  3:29
9.Every Little Bit
  3:36
10.Different For Girls
  3:40
11.Leading Man
  2:56
   

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Don't Want To Be21/05/20052116
Follow Through10/09/20055620
In Love With A Girl01/03/2008409
Not Over You28/05/20111624
Sweeter22/10/2011767
Soldier28/01/20123017
Best I Ever Had29/06/20134419
Fire27/09/2014814
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chariot04/06/2005658
Gavin DeGraw10/05/2008823
Free04/04/2009761
Sweeter24/09/2011635
Make A Move19/10/2013184
Something Worth Saving17/09/2016511
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?