Gavin DeGraw - Something Worth Saving

Cover Gavin DeGraw - Something Worth Saving
CD
RCA 88985358532

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/09/2016 (Positie 51)
Laatste week notering:17/09/2016 (Positie 51)
Piekpositie:51 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:13481 (50 Punten)
Combialbum:17/09/2016 / Piek: 59 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 72 / Weken: 1
nl  Piek: 51 / Weken: 1
be  Piek: 70 / Weken: 3 (V)
  Piek: 168 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 52 / Weken: 1

Tracks

09/09/2016
CD RCA 88985358532 (Sony) / EAN 0889853585328
Toon detailsAlles beluisteren
1.She Sets The City On Fire
  3:38
2.You Make My Heart Sing Louder
  3:54
3.Kite Like Girl
  3:20
4.Making Love With The Radio On
  4:09
5.Harder To Believe
  4:04
6.Say I Am
  3:15
7.How Lucky Can A Man Get
  3:53
8.New Love
  3:26
9.Annalee
  3:06
10.Something Worth Saving
  3:38
   

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Don't Want To Be21/05/20052116
Follow Through10/09/20055620
In Love With A Girl01/03/2008409
Not Over You28/05/20111624
Sweeter22/10/2011767
Soldier28/01/20123017
Best I Ever Had29/06/20134419
Fire27/09/2014814
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chariot04/06/2005658
Gavin DeGraw10/05/2008823
Free04/04/2009761
Sweeter24/09/2011635
Make A Move19/10/2013184
Something Worth Saving17/09/2016511
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?