Gavin DeGraw - Not Over You

Cover Gavin DeGraw - Not Over You
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Gavin DeGraw
Ryan Tedder
Producer:Ryan Tedder
Gecoverd door:Sam Ludeman
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/05/2011 (Positie 43)
Laatste week notering:05/11/2011 (Positie 78)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:1155 (1524 Punten)
Download:28/05/2011 / Piek: 16 / Weken: 21
In de landen:
nl  Piek: 16 / Weken: 24
be  Tip (V)
no  Piek: 12 / Weken: 2
au  Piek: 37 / Weken: 10
nz  Piek: 8 / Weken: 19

Tracks

06/06/2011
Promo - Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Not Over You
  3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Not Over You [Promo]RCA
-
Single
Digital
06/06/2011
3:39Hitzone 58Sony
88697-759982
Compilatie
CD
08/07/2011
3:38SweeterRCA
88697 56083 2
Album
CD
16/09/2011
3:36So Fresh: The Hits Of Summer 2012 + The Best Of 2011Sony
88697937832
Compilatie
CD
18/11/2011
3:37Maximum Hit Music - Best Of 2011Sony
88697999262
Compilatie
CD
28/11/2011
»» alles tonen

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Don't Want To Be21/05/20052116
Follow Through10/09/20055620
In Love With A Girl01/03/2008409
Not Over You28/05/20111624
Sweeter22/10/2011767
Soldier28/01/20123017
Best I Ever Had29/06/20134419
Fire27/09/2014814
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chariot04/06/2005658
Gavin DeGraw10/05/2008823
Free04/04/2009761
Sweeter24/09/2011635
Make A Move19/10/2013184
Something Worth Saving17/09/2016511
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.94 (Reviews: 47)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
*****
Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben. Het hele repertoire van DeGraw lijkt nogal op elkaar en bij deze nieuwe single lijkt hij toch 'een nieuwe weg' in te zijn gegaan.
Laatst gewijzigd: 25/10/2011 13:22

SpiderDevil
******
Wat is dit een kei goed liedje zeg ,mag voor mij gerust een dikke hit worden

Snormobiel Beusichem
****
▒ Deze goede plaat van de 34 jarige Amerikaanse pianist, gitarist en zanger "Gavin Shane DeGraw" is aankomende zaterdag (28-05-2011) verkozen tot alarmschijf !!! Ruim 4 sterren ☺!!!

gherkin
*****
Een uitstekend nummer. Dit mag een hitje worden.

bluezombie
****
Quite nice. The vocals sound a little like Adam Levine at times to me, which I won't complain about.

Supersok
*****
Een zeer geslaagde comeback wat mij betreft! heerlijk nummer van Gavin! de 5 sterren zijn verdiend!

RV
****
Leuke comeback, maar niet spectaculair. Ik had toch wat beters van Gavin verwacht.

super50hmtv
******
Goede comebackplaat, petje af voor Degraw. Het mocht er weer es van komen zeg!!!

Diede22
****
leuk maar geen hit hebber denk en vind ik.
4 sterren.

Marc the Mike
***
Niet slecht, maar iets te gepolijst voor mij.

alleyt1989
****
this is alright, very surprised to see this chart in new zealand though.

willem1345
****
Zeker niet Gavin's beste plaat. One Republic zanger Ryan Tedder heeft hier duidelijk zijn stempel opgedrukt door weer gebruik te maken van de kenmerkende lompe beats in de refreinen. En inderdaad, mede hierdoor komt het nummer te gepolijst over. (3,5*)
Laatst gewijzigd: 24/06/2011 16:27

Wolfke
******
Lekker nummer, heeft wat weg van 'The Script'.

jeankeL
*****
zeer goede single met hitpotentieel. het mag van mij wel :)

irelander
****
I surprisingly found it quite cool. Better than I Don't Want To Be. But the boomerang reference is cringeworthy.

Chris A
*****
Great song.
Laatst gewijzigd: 08/09/2011 04:07

Hijinx
***
Not bad but the piano is lacking a bit of power behind it, which doesn't work to the track's favour. Pleasant listen still, but not really his finest moment. 3.4
Laatst gewijzigd: 07/09/2014 11:01

antonnalan
****
It's quite a nice track like most of the English reviewers have mentioned.

eppo2011
****
lekker nummertje zeg!

BeansterBarnes
***
It's ok but not sensational.

bjorn614
***
Ik deel de mening met Marc

naamloos
**
Niet slecht maar geen wereldplaat. Net geen 3 sterren.

KingBandicoot
*****
Great song. Very nice, yet not his best.

TravD
****
Nice

Topbart
****
prima nummer

LLonden
****
Lekker nummer.

DaveNT
***
Not outstanding, not unpleasant, just OK. Nice enough.

R-Daniel
**
niet voor mij

wefoundove
**
bad

Zacco333
***
It's alright. Better than "I Don't Want To Be" at least.
Laatst gewijzigd: 10/09/2013 07:39

LIFTER500
***
Am over this. At least it's decent though.

brokenrecords
**
Boring. I didn't like this when this was popular and now I'm still quite indifferent towards it now.

Sebastiaanmember
****
Klinkt leuk, niet meer en niet minder.

MUSICBOJ
***
Op zich niks verkeerds mee, maar toch ook geen topnummer hier van de Amerikaanse singer-songwriter: "Gavid Degraw", die tevens ook de Ultratop niet kon behalen!!! Exact 3 sterren, dus ook bagger is overdreven!!! ☺
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?