Gavin DeGraw - In Love With A Girl

Cover Gavin DeGraw - In Love With A Girl
Cover

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Gavin DeGraw
Producer:Howard Benson
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/03/2008 (Positie 65)
Laatste week notering:26/04/2008 (Positie 91)
Piekpositie:40 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:14184 (254 Punten)
Download:01/03/2008 / Piek: 22 / Weken: 3
TMF Superchart:17/05/2008 / Piek: 32 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 73 / Weken: 1
nl  Piek: 40 / Weken: 9
be  Tip (V)
dk  Piek: 24 / Weken: 6

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Gavin DeGraw [Deluxe Edition]J
88697 31190 2
Album
CD
02/05/2008
3:28Gavin DeGrawJ
88697 28898 2
Album
CD
02/05/2008
3:25Now That's What I Call Music! 28 [US]Capitol
2081442
Compilatie
CD
03/06/2008
3:29Hitzone 46USM
530 944-4
Compilatie
CD
20/06/2008
3:24Hitzone Best Of 2008USM
531 287-9
Compilatie
CD
14/11/2008
»» alles tonen

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Don't Want To Be21/05/20052116
Follow Through10/09/20055620
In Love With A Girl01/03/2008409
Not Over You28/05/20111624
Sweeter22/10/2011767
Soldier28/01/20123017
Best I Ever Had29/06/20134419
Fire27/09/2014814
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chariot04/06/2005658
Gavin DeGraw10/05/2008823
Free04/04/2009761
Sweeter24/09/2011635
Make A Move19/10/2013184
Something Worth Saving17/09/2016511
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.08 (Reviews: 37)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/02/2008 17:25
Snormobiel Beusichem
****
▓ Het is de nieuwe alarmschijf van komende zaterdag 23 februari 2008 geworden, deze aardige plaat van de nu 31 jarige Amerikaanse zanger "Gavin Shane DeGraw" uit eind januari 2008 !!! Naast het zangwerk speelt hij ook piano en schrijft hij zijn eigen songs !!! Eens afwachten wat deze plaat in de NL Single Top 100 van eind februari 2008 gaat doen !!!
08/03/2008 12:44
Juud
******
What a beautiful song van Gavin Degraw! I can't wait for his next album (16 april).
14/03/2008 20:18
SillyMe
******
I like this song very much.
I don't get it. Today in the Mega Top 50 at 3fm radio, it's on 17th place! That's a Dutch chart too.
Laatst gewijzigd: 15/03/2008 17:33

Cheetah
****
Leuk nummer werd helaas geen hit

gherkin
****
Aardig.

BeansterBarnes
*****
Awesome track, shame it didn't chart here in Australia.

alleyt1989
****
pretty good song unexpectedly

KingBandicoot
******
A clear 6 and clearly the best of DeGraw's career. How this didn't chart here is beyond me.

Hijinx
**
Okay, I really don't know how to rate this. The verses/generally most of it are pretty cool, and better than I remember, but I mentally pair this with Paramore's "That's What You Get" as having the most mind-numbingly painful title drop in the chorus. The one at the start of the chorus is fine, but "I'm in loooove WIVAGURRRL!" just does not hit the right spot for me. I think I'll balance it out with an even 2.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?