Gavin DeGraw - Gavin DeGraw

Cover Gavin DeGraw - Gavin DeGraw
CD
J 88697 28898 2
Cover Gavin DeGraw - Gavin DeGraw
CD
J 88697 31190 2CD
J 88697 31190 2
Cover Gavin DeGraw - Gavin DeGraw
CD
J 88697 31190 2

Album

Jaar:2008
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/05/2008 (Positie 8)
Laatste week notering:15/11/2008 (Positie 89)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:2773 (1132 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 23 / Weken: 3
nl  Piek: 8 / Weken: 23
be  Piek: 82 / Weken: 2 (V)
se  Piek: 13 / Weken: 13
fi  Piek: 36 / Weken: 3
no  Piek: 35 / Weken: 2
dk  Piek: 3 / Weken: 9
it  Piek: 44 / Weken: 3

Tracks

02/05/2008
Deluxe Edition - CD J 88697 31190 2 (Sony BMG) / EAN 0886973119020
Toon detailsAlles beluisteren
1.In Love With A Girl
  3:28
2.Next To Me (Wait A Minute Sister)
  3:26
3.Cheated On Me
  3:40
4.I Have You To Thank
  3:27
5.Cop Stop
  3:24
6.Young Love
  4:07
7.Medicate The Kids
  3:19
8.Relative
  4:14
9.She Holds A Key
  3:50
10.Untamed
  4:00
11.Let It Go
  3:48
12.We Belong Together
  5:29
DVD:
1. In Love With A Girl
Extras DVD:
Up Close with Gavin DeGraw
   
02/05/2008
CD J 88697 28898 2 (Sony BMG) / EAN 0886972889825
Toon detailsAlles beluisteren
1.In Love With A Girl
  3:28
2.Next To Me (Wait A Minute Sister)
  3:26
3.Cheated On Me
  3:40
4.I Have You To Thank
  3:27
5.Cop Stop
  3:24
6.Young Love
  4:07
7.Medicate The Kids
  3:19
8.Relative
  4:14
9.She Holds A Key
  3:50
10.Untamed
  4:00
11.Let It Go
  3:48
12.We Belong Together
  5:29
Extras:
Opendisc to create your own link with Gavin DeGraw and access Bonus content and more.
   

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Don't Want To Be21/05/20052116
Follow Through10/09/20055620
In Love With A Girl01/03/2008409
Not Over You28/05/20111624
Sweeter22/10/2011767
Soldier28/01/20123017
Best I Ever Had29/06/20134419
Fire27/09/2014814
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chariot04/06/2005658
Gavin DeGraw10/05/2008823
Free04/04/2009761
Sweeter24/09/2011635
Make A Move19/10/2013184
Something Worth Saving17/09/2016511
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Gavin DeGraw - Gavin DeGraw (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?