Gavin DeGraw - Best I Ever Had

Cover Gavin DeGraw - Best I Ever Had
Digital Promo
RCA -

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Gavin DeGraw
Martin Johnson
Producer:Martin Johnson
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/06/2013 (Positie 57)
Laatste week notering:16/11/2013 (Positie 74)
Piekpositie:44 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:5162 (790 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 44 / Weken: 19
be  Tip (V)

Tracks

18/06/2013
Promo - Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Best I Ever Had
  3:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46Best I Ever Had [Promo]RCA
-
Single
Digital
18/06/2013
3:47Hitzone 67Sony
88883-703532
Compilatie
CD
09/09/2013
3:46Make A MoveRCA
88765418362
Album
CD
11/10/2013
3:47Sky Radio - De grootste hits uit de Zomerhit Top 101 - 2014Sony
88843063302
Compilatie
CD
02/06/2014
3:46Finest Hour - The Best Of Gavin DeGrawRCA
88843098112
Album
CD
17/10/2014

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Don't Want To Be21/05/20052116
Follow Through10/09/20055620
In Love With A Girl01/03/2008409
Not Over You28/05/20111624
Sweeter22/10/2011767
Soldier28/01/20123017
Best I Ever Had29/06/20134419
Fire27/09/2014814
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chariot04/06/2005658
Gavin DeGraw10/05/2008823
Free04/04/2009761
Sweeter24/09/2011635
Make A Move19/10/2013184
Something Worth Saving17/09/2016511
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.81Gavin DeGraw - Best I Ever Had (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
****
Very catchy. I quite like it, although he's kinda going for the Phillip Phillips sound and I prefer Phillip Phillips.
Laatst gewijzigd: 05/09/2013 08:35

Supersok
***
Teleurstellende nieuwe single van Gavin DeGraw. Ik vind er niet veel aan.

Sammik
*****
Super leuk en vrolijk nummer, alleen de coupletten lijken wel heel erg op Drive By van Train...

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Lekkere zéér vlotte leuke plaat van de 36 jarige Amerikaanse pianist, gitarist, songschrijver en zanger: "Gavin Shane DeGraw" !!! Bevalt mij persoonlijk uitstekend ☺!!!

DeejayDave
*****
Gavin DeGraw neemt het beste uit drie werelden. Voeg Mumford & Sons, Train en Phillip Phillips bij elkaar en je krijgt "Best I ever had". Leuke plaat.

RV
***
Ik vind dit toch eigenlijk wel een van Gavin Degraw's slechtste platen tot nu toe. Het is onorigineel, absoluut niet catchy en al zeker niet hit- of Alarmschijfwaardig. Voor mij klinkt 'Best I Ever Had' als een standaard albumtrack en ik vind het als single dan ook behoorlijk misplaatst. Bovendien klinkt het té veel als een mengeling van Mumford & Sons (die ik sowieso al niet goed vind) en Train (die al veel betere nummers hebben gemaakt dan dit). Gavin moet echt met iets beters komen! Waar zijn de nummers als 'In Love With A Girl' en 'I Don't Want To Be'???

R-Daniel
**
Dit nummer doet me niks.

gherkin
***
Te snel vergeten.

willem57
***
Ook ik mis het eerdere werk van Gavin DeGraw. 'Best I Ever Had' is weer helemaal in de stijl van Ryan Tedder en dat is misschien ook wel het probleem. Het klinkt allemaal weer zo vertrouwd en als vanzelfsprekend waardoor het nummer weinig achterlaat. Gavin's fans zullen hier vast van smullen, maar ik geloof niet dat hij hier een nieuwe schare muziekluisteraars mee gaat bereiken (3,5*).

Stevolution
**
Een bijzonder onoriginele plaat van Gavin DeGraw, die toch ooit bekend stond om zijn mooie, authentieke composities. De akkoordenprogressie in dit nummer is bij vlagen 1 op 1 overgenomen van Train's "50 Ways to Say Goodbye" en met de tempo en het sfeer lijkt hij te willen meeliften op het folkpop-succes van Mumford & Sons. Blijft over een tekst waar Bruno Mars zich nog voor zou schamen, et voilà: een bizar flauwe poging tot het scoren van een hit. Jammer.

S.

Sebastiaanmember
****
Tegenvallend.

Edit 23/08/2014:
Toch nog wel aardig. Begint snel te vervelen, maar ik snap die review van RV niet bepaald goed. Onorigineel, absoluut niet catchy? 'Maps' is dan wel fantastisch volgens jou?
Laatst gewijzigd: 23/08/2014 10:02

MUSICBOJ
*****
Tof popplaatje van de 36 jarige, Amerikaanse zanger en tevens ook songwriter "Gavin Degraw"!! Absoluut niks verkeerd mee!! Al ben ik benieuwd of dit nummer potten zal gaan breken?! ☺

Edit 11/09/2013: Blijft tof !! Extra ster !! ☺
Laatst gewijzigd: 11/09/2013 11:39

Cheetah
*****
Denk niet echt dat het potten gaat breken in de ultratop 50 maar laat ik het wel een fijn nummer vinden

Chris A
****
Good song.

BeansterBarnes
**
I think he's gotten confused on this one, it's like three genres in one track.
Starting with a Mumford & Sons kinda vibe which leads in a euphoric trance moment mixed into a poppy feel, doesn't work for me.

KingBandicoot
****
Not the best he's ever had, considering he's had much more superior songs, but this is still catchy for what it is.

The fact that it feels like he's gone for too much in one song stops it from me enjoying it more.

3.75*.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?