Garland Jeffreys - Matador

Cover Garland Jeffreys - Matador
7" Single
A&M AMS 7628 (de,nl,fr)
Cover Garland Jeffreys - Matador
7" Single Promo
A&M 2244 (us)
Cover Garland Jeffreys - Matador
7" Single
A&M AMS 7628 (it)
Cover Garland Jeffreys - Matador
7" Single
A&M AMS 7628 (es)
Cover Garland Jeffreys - Matador
7" Single
A&M pam 2244 f (pt)
Cover Garland Jeffreys - Matador
12" Maxi
A&M AMS 12.7628 (nl)

Charts

Binnenkomst:01/03/1980 (Positie 38)
Laatste week notering:24/05/1980 (Positie 47)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:2662 (1077 Punten)
Single Tip:16/02/1980 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 9
de  Piek: 2 / Weken: 30
at  Piek: 2 / Weken: 20
nl  Piek: 4 / Weken: 13
be  Piek: 1 / Weken: 13 (V)

Tracks

06/1980
Promo - 7" Single A&M 2244 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Matador (Mono)
  3:45
2.Matador (Stereo)
  3:45
   
1980
7" Single A&M AMS 7628 [de,nl,fr,it,es]
1980
12" Maxi A&M AMS 12.7628 [nl]
1980
7" Single A&M pam 2244 f [pt]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Matador
  4:38
2.American Boy & Girl
  3:52
12" Maxi mit 33 ⅓ UpM
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:38American Boy & GirlA&M
AMLH 64778
Album
LP
1979
Mono3:45Matador [Promo]A&M
2244
Single
7" Single
06/1980
Stereo3:45Matador [Promo]A&M
2244
Single
7" Single
06/1980
4:38MatadorA&M
AMS 7628
Single
7" Single
1980
Power PackK-tel
TG 1299
Compilatie
LP
1980
»» alles tonen

Garland Jeffreys   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Matador01/03/1980413
Hail Hail Rock 'n' Roll12/10/1991813
The Answer11/01/1992466
Welcome To The World09/05/1992725
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Call Me Buckwheat09/11/1991705
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 129)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
29/08/2005 14:10
Snormobiel Beusichem
******
▒ Sehr gute 80's Klassiker von "Garland Jeffreys" aus 1980 !!! Knapp 6 Sterrn auch von mir ☺!!!
Laatst gewijzigd: 24/10/2009 23:09

Richard (NL)
*****
Nog steeds een zeer goed nummer.

Topbart
***
Een vervelende langdradige plaat, ik zit de hele tijd te wachten tot het gedeelte komt waarin hij eindelijk gaat zingen "tu du tu tu tu tu.....". Dat is het leukste deel van de plaat!!!

Sincubus
*****
Een van de eerste nummer uit 1980 die ik waarschijnlijk gehoord heb en die ik me kan herinneren...
Ik vind hem ook een van de meest nostalgische en leuke nummers van 1980 en iedereen is dat altijd met me eens als ik hem weer een draai ergens!

Patrick7781
*****
Goede plaat, geen echte reggae plaat maar still ok.

ericwyns
***
"Matador" was voor Garland Jeffreys de grootste hit in Vlaanderen. Persoonlijk heb ik het altijd maar een vrij oppervlakkig nummer dat me nooit helemaal heeft aangesproken.
3+

Iebiewiebie
******
Steengoede plaat. 6+

Jeroen68
*****
Erg goed

tigerlover
****
niet echt een meesterwerk, maar dat hoeft ook niet altijd, deze krijgt 4 sterren

BingTheKing
***
matig

gherkin
***
Geen meesterwerk maar gewoon aangenaam en dat mag zeker ook wel eens.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?