Galantis feat. OneRepublic - Bones

Cover Galantis feat. OneRepublic - Bones
Digital
Big Beat / Atlantic 075679854490
Cover Galantis feat. OneRepublic - Bones
Digital
Big Beat / Atlantic 075679852489

Charts

In de landen:
ch  Piek: 63 / Weken: 11
at  Piek: 58 / Weken: 1
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 46 / Weken: 3

Tracks

01/02/2019
Digital Big Beat / Atlantic 075679854490 (Warner) / EAN 0075679854490
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bones
  3:25
   
15/03/2019
Digital Big Beat / Atlantic 075679852489 (Warner) / EAN 0075679852489
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bones (B-Sights Remix)
  2:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25BonesBig Beat / Atlantic
075679854490
Single
Digital
01/02/2019
B-Sights Remix2:55BonesBig Beat / Atlantic
075679852489
Single
Digital
15/03/2019
3:25Bravo Hits 105Polystar
060075387177 (5)
Compilatie
CD
26/04/2019
3:27Energy NRJ Hits 2019Warner
5054197-0434-4-4
Compilatie
CD
10/05/2019
3:27Beach Party 2019Universal
5388463
Compilatie
CD
26/07/2019

OneRepublic   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Apologize (Timbaland Presents OneRepublic)24/11/2007224
Stop And Stare08/03/2008469
All The Right Moves13/02/20104215
Secrets17/07/20105710
Good Life13/08/20115811
If I Lose Myself (Alesso vs. OneRepublic)04/05/2013892
Counting Stars26/10/2013761
Love Runs Out31/05/20145620
Wherever I Go18/06/20163817
No Vacancy27/05/2017827
Rich Love (OneRepublic with Seeb)09/09/2017893
Rescue Me13/07/2019717
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreaming Out Loud15/03/2008715
Waking Up14/08/2010882
Native30/03/20132421
Oh My My15/10/2016143
 

Galantis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Runaway (U & I)20/12/2014339
Peanut Butter Jelly20/06/2015814
No Money23/04/2016627
Love On Me (Galantis & Hook N Sling)29/10/20162916
Hunter03/06/2017685
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pharmacy13/06/2015481
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.61 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Aanstekelijke bedoeling van Galantis en OneRepublic. Toch wel een sterretje of vier waard.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?