Gabrielle - Walk On By

Cover Gabrielle - Walk On By
CD-Maxi
Go! Beat 850 799-2

Nummer

Jaar:1996
Muziek/Tekst:Burt Bacharach
Hal David
Producer:The Boilerhouse Boys
Coverversie van:Dionne Warwick - Walk On By
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/03/1997 (Positie 96)
Laatste week notering:05/04/1997 (Positie 97)
Piekpositie:96 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:23665 (14 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 96 / Weken: 3

Tracks

06/01/1997
CD-Maxi Go! Beat 850 799-2 (PolyGram) / EAN 0042285079920
Toon detailsAlles beluisteren
1.Walk On By
  3:20
2.Walk On By (45% Novocaine Remix)
3:41
3.Walk On By (Live from TFI Friday)
3:33
4.Something To Talk About
4:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Walk On ByGo! Beat
850 799-2
Single
CD-Maxi
06/01/1997
45% Novocaine Remix3:41Walk On ByGo! Beat
850 799-2
Single
CD-Maxi
06/01/1997
Live from TFI Friday3:33Walk On ByGo! Beat
850 799-2
Single
CD-Maxi
06/01/1997
3:17Now That's What I Call Music! 36Virgin
CDNOW36 / 8564332
Compilatie
CD
24/02/1997
3:13Now That's What I Call Music! 1997 [The Millennium Series]Virgin
NOWMIL-1997 / 5231582
Compilatie
CD
04/10/1999
»» alles tonen

Gabrielle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams24/07/1993711
Going Nowhere30/10/1993384
Give Me A Little More Time13/07/1996365
If You Ever (East Seventeen feat. Gabrielle)23/11/1996387
Walk On By22/03/1997963
Rise04/03/20001420
When A Woman15/07/2000597
Sunshine28/10/2000983
Out Of Reach02/06/20011225
Don't Need The Sun To Shine (To Make Me Smile)24/11/20017712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Find Your Way27/11/1993873
Gabrielle20/07/1996806
Rise08/04/20002331
Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 101/12/20011522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.81 (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
***
de zoveelste vertolking van dit nummer.......pffffffff

dazzlingdiamond
***
Gabrielle is een prima zangeres, maar ze voegde niet zo heel veel toe aan dit overbekende nummer. Bereikte nummer 7 in Engeland.

wefoundove
******
the best version of the song
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?