Gabrielle - Sunshine

Cover Gabrielle - Sunshine
Cover

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Gabrielle
Jonathan Shorten
Producer:Richie Fermie
Jonathan Shorten
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/10/2000 (Positie 100)
Laatste week notering:11/11/2000 (Positie 98)
Piekpositie:98 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:24392 (6 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 98 / Weken: 3

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:10RiseGo! Beat
547 768-2
Album
CD
15/10/1999
3:31Now That's What I Call Music! 44Virgin
CDNOW44 / 5233792
Compilatie
CD
22/11/1999
4:12Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 1 [Bonus Tracks Edition]Go! Beat / Polydor
589 374-2
Album
CD
16/11/2001
4:12Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 1Go! Beat
589 376-2
Album
CD
19/11/2001
4:11100 x zomerUSM
5309013
Compilatie
CD
20/06/2008
»» alles tonen

Gabrielle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams24/07/1993711
Going Nowhere30/10/1993384
Give Me A Little More Time13/07/1996365
If You Ever (East Seventeen feat. Gabrielle)23/11/1996387
Walk On By22/03/1997963
Rise04/03/20001420
When A Woman15/07/2000597
Sunshine28/10/2000983
Out Of Reach02/06/20011225
Don't Need The Sun To Shine (To Make Me Smile)24/11/20017712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Find Your Way27/11/1993873
Gabrielle20/07/1996806
Rise08/04/20002331
Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 101/12/20011522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.37 (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
prima nummer

dazzlingdiamond
***
Voor het grote succes van 'Rise' kwam eerst deze wat minder succesvolle single. Een vrij rustig, lief liedje dat zowel qua stem als productie net niet sterk genoeg is om mij lang te boeien. Die hoge zangstem in het refrein werkt mij in dit nummer op de zenuwen, hoewel ik verder wel van Gabrielle's muziek houd. Bereikte nummer 9 in Engeland.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?