Gabrielle - Rise

Cover Gabrielle - Rise
CD
Go! Beat 547 768-2
Cover Gabrielle - Rise
Cover

Album

Jaar:1999
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/04/2000 (Positie 75)
Laatste week notering:27/10/2001 (Positie 96)
Piekpositie:23 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:31
Positie aller tijden:2751 (1096 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 19 / Weken: 35
de  Piek: 19 / Weken: 34
at  Piek: 17 / Weken: 12
nl  Piek: 23 / Weken: 31
no  Piek: 7 / Weken: 12
nz  Piek: 9 / Weken: 26

Tracks

15/10/1999
CD Go! Beat 547 768-2 (UMG) / EAN 0731454776820
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sunshine
  4:10
2.Rise
  3:39
3.When A Woman
  3:12
4.Tell Me What You Dream
  4:03
5.5 O'Clock
  3:37
6.Should I Stay
  3:59
7.Over You
4:22
8.Falling
  3:21
9.If You Love Me
3:56
10.Independence Day
4:35
11.Gonna Get Better
4:01
   

Gabrielle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams24/07/1993711
Going Nowhere30/10/1993384
Give Me A Little More Time13/07/1996365
If You Ever (East Seventeen feat. Gabrielle)23/11/1996387
Walk On By22/03/1997963
Rise04/03/20001420
When A Woman15/07/2000597
Sunshine28/10/2000983
Out Of Reach02/06/20011225
Don't Need The Sun To Shine (To Make Me Smile)24/11/20017712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Find Your Way27/11/1993873
Gabrielle20/07/1996806
Rise08/04/20002331
Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 101/12/20011522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

dazzlingdiamond
***
Dit was het eerste (en laatste) studio-album van Gabrielle dat ook buiten Groot-Brittannië een groot succes was. De singles - en dan met name 'Rise' en 'Should I Stay' - steken echter nogal uit boven de rest van het album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?