Gabrielle - Going Nowhere

Cover Gabrielle - Going Nowhere
Cover
Cover Gabrielle - Going Nowhere
7" Single
Go Beat GOD 106 (uk)

Charts

Binnenkomst:30/10/1993 (Positie 50)
Laatste week notering:20/11/1993 (Positie 44)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:15002 (230 Punten)
Single Tip:16/10/1993 / Piek: 14 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 22 / Weken: 10
de  Piek: 57 / Weken: 10
nl  Piek: 38 / Weken: 4
be  Piek: 37 / Weken: 2 (V)

Tracks

24/09/1993
CD-Maxi Go! / Metronome 857 313-2 [de] / EAN 0042285731323
Toon detailsAlles beluisteren
1.Going Nowhere (7" Mix)
  3:50
2.Going Nowhere (Law's House Mix)
5:45
3.Going Nowhere (It's In The Post [Again] Mix)
4:39
4.Going Nowhere (Portishead Mix)
5:01
   
1993
7" Single Go Beat GOD 106 [uk] / EAN 0042285729474
Toon detailsAlles beluisteren
1.Going Nowhere
  3:50
2.Going Nowhere (Portishead Mix)
5:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7" Mix3:50Going NowhereGo! / Metronome
857 313-2
Single
CD-Maxi
24/09/1993
Law's House Mix5:45Going NowhereGo! / Metronome
857 313-2
Single
CD-Maxi
24/09/1993
It's In The Post [Again] Mix4:39Going NowhereGo! / Metronome
857 313-2
Single
CD-Maxi
24/09/1993
Portishead Mix5:01Going NowhereGo! / Metronome
857 313-2
Single
CD-Maxi
24/09/1993
3:50Find Your WayGo! Beat
828 441-2
Album
CD
22/10/1993
»» alles tonen

Gabrielle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams24/07/1993711
Going Nowhere30/10/1993384
Give Me A Little More Time13/07/1996365
If You Ever (East Seventeen feat. Gabrielle)23/11/1996387
Walk On By22/03/1997963
Rise04/03/20001420
When A Woman15/07/2000597
Sunshine28/10/2000983
Out Of Reach02/06/20011225
Don't Need The Sun To Shine (To Make Me Smile)24/11/20017712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Find Your Way27/11/1993873
Gabrielle20/07/1996806
Rise08/04/20002331
Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 101/12/20011522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 34)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
17/07/2006 16:30
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø plaat van "Gabrielle" uit oktober 1993 !!! Ze boekte met "Going Nowhere" een klein succesje in Nederland !!! Verder niets spectaculairs !!! (NL Top 40: 3 wk / # 32) !!! Nog net 4 sterren !!!

Topbart
****
ik kom ook net aan 4 sterren

dazzlingdiamond
****
Prima soulnummer van Gabrielle. Meer een plezierige albumtrack dan een sterke single. Bereikte nog wel nummer 9 in Engeland, maar dat was vooral omdat het opvolger was van een nr1-hit.

BeansterBarnes
**
Peaked at #77 in Australia, 1994.

gherkin
****
Er is niks mis met dit popplaatje, maar het slaagt er gewoon niet helemaal in een grootse indruk na te laten.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?