Gabrielle - Give Me A Little More Time

Cover Gabrielle - Give Me A Little More Time
CD-Maxi
Go! 850 467-2

Charts

Binnenkomst:13/07/1996 (Positie 50)
Laatste week notering:10/08/1996 (Positie 46)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:13333 (292 Punten)
Single Tip:01/06/1996 / Piek: 2 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 36 / Weken: 5
se  Piek: 35 / Weken: 9
nz  Piek: 40 / Weken: 6

Tracks

09/02/1996
CD-Maxi Go! 850 467-2 (PolyGram) / EAN 0042285046724
Toon detailsAlles beluisteren
1.Give Me A Little More Time (Edit)
  4:02
2.Gabrielle feat. OC - Give Me A Little More Time (Buckwild Remix)
5:53
3.Give Me A Little More Time (Talvin Singh)
7:09
4.So Glad (Delta 70 Classic)
4:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Edit4:02Give Me A Little More TimeGo!
850 467-2
Single
CD-Maxi
09/02/1996
Talvin Singh7:09Give Me A Little More TimeGo!
850 467-2
Single
CD-Maxi
09/02/1996
Edit3:59Now That's What I Call Music! 33Virgin
CDNOW33 / 8379992
Compilatie
CD
04/03/1996
4:01Bean - The AlbumMercury
553 774-4
Album
CD
01/09/1997
3:59Now That's What I Call Music! 1996 [The Millennium Series]Virgin
NOWMIL-1996 / 5231552
Compilatie
CD
04/10/1999
»» alles tonen

Gabrielle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams24/07/1993711
Going Nowhere30/10/1993384
Give Me A Little More Time13/07/1996365
If You Ever (East Seventeen feat. Gabrielle)23/11/1996387
Walk On By22/03/1997963
Rise04/03/20001420
When A Woman15/07/2000597
Sunshine28/10/2000983
Out Of Reach02/06/20011225
Don't Need The Sun To Shine (To Make Me Smile)24/11/20017712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Find Your Way27/11/1993873
Gabrielle20/07/1996806
Rise08/04/20002331
Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 101/12/20011522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29 (Reviews: 24)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
mooi nummer van Gabrielle dat in de zomer van 1996 niet zo'n grote hit werd

BeansterBarnes
**
Peaked at #70 in Australia, 1996.

dazzlingdiamond
*****
Prachtig soulnummer met een Motown-sound dat in 1996 nummer 5 bereikte in Engeland en 18 weken in de hitlijsten stond. Het is een single die eerst wat gewoontjes klinkt, maar een echte groeibriljant is.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?