Gabrielle - Gabrielle

Cover Gabrielle - Gabrielle
Cover

Album

Jaar:1996
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/07/1996 (Positie 97)
Laatste week notering:24/08/1996 (Positie 97)
Piekpositie:80 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:12109 (77 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 80 / Weken: 6

Gabrielle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams24/07/1993711
Going Nowhere30/10/1993384
Give Me A Little More Time13/07/1996365
If You Ever (East Seventeen feat. Gabrielle)23/11/1996387
Walk On By22/03/1997963
Rise04/03/20001420
When A Woman15/07/2000597
Sunshine28/10/2000983
Out Of Reach02/06/20011225
Don't Need The Sun To Shine (To Make Me Smile)24/11/20017712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Find Your Way27/11/1993873
Gabrielle20/07/1996806
Rise08/04/20002331
Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 101/12/20011522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

dazzlingdiamond
****
Ontzettend sfeervol, Motown-esque album met de single 'Give Me A Little More Time' als hoogtepunt. Bijzonder aan dit album is dat de albumtracks - m.u.v. van het eerder genoemde nummer - beter zijn dan de singles. (Irritant vond ik dat fans dat er later een editie verscheen met een paar nieuwe nummers.)
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?