Gabrielle - Find Your Way

Cover Gabrielle - Find Your Way
Cover

Album

Jaar:1993
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/11/1993 (Positie 95)
Laatste week notering:11/12/1993 (Positie 100)
Piekpositie:87 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:14999 (21 Punten)
In de landen:
de  Piek: 72 / Weken: 8
nl  Piek: 87 / Weken: 3
se  Piek: 56 / Weken: 1

Tracks

22/10/1993
CD Go! Beat 828 441-2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Going Nowhere
  3:50
2.Who Could Love You
3:54
3.Find Your Way
4:41
4.I Wanna Know
4:27
5.Dreams
  3:43
6.I Wish
  4:48
7.We Don't Talk
4:34
8.Second Chance
3:24
9.Say What You Gotta Say
3:42
10.Because Of You
  3:50
11.Inside Your Head
7:46
   

Gabrielle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams24/07/1993711
Going Nowhere30/10/1993384
Give Me A Little More Time13/07/1996365
If You Ever (East Seventeen feat. Gabrielle)23/11/1996387
Walk On By22/03/1997963
Rise04/03/20001420
When A Woman15/07/2000597
Sunshine28/10/2000983
Out Of Reach02/06/20011225
Don't Need The Sun To Shine (To Make Me Smile)24/11/20017712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Find Your Way27/11/1993873
Gabrielle20/07/1996806
Rise08/04/20002331
Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 101/12/20011522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
*****
Ik blijf dit een heerlijk album vinden

dazzlingdiamond
***
Het probleem aan dit album is dat er maar één uitzonderlijk goede track op staat en dat is natuurlijk de hit 'Dreams'. De rest is muzikaal behang, van die typische winkelcentrummuziek. Dat geldt ook voor de andere drie singles op dit debuutalbum. Best leuk dus, maar echt iets speciaals? Nou nee.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?