Gabrielle - Don't Need The Sun To Shine (To Make Me Smile)

Cover Gabrielle - Don't Need The Sun To Shine (To Make Me Smile)
Cover

Nummer

Jaar:2001
Muziek/Tekst:Gabrielle
Jonathan Shorten
Producer:Jonathan Shorten
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/11/2001 (Positie 81)
Laatste week notering:16/02/2002 (Positie 93)
Piekpositie:77 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:16086 (187 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 56 / Weken: 4
de  Piek: 88 / Weken: 3
at  Piek: 68 / Weken: 1
nl  Piek: 77 / Weken: 12
dk  Piek: 11 / Weken: 2
nz  Piek: 13 / Weken: 19

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 1 [Bonus Tracks Edition]Go! Beat / Polydor
589 374-2
Album
CD
16/11/2001
3:29Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 1Go! Beat
589 376-2
Album
CD
19/11/2001
3:24Now That's What I Call Music! 50Virgin
CDNOW50 / 5365512
Compilatie
CD
19/11/2001
E-Smooth 7' Edit3:18Kiss Hitlist 2002Virgin / EMI
584 181-2
Compilatie
CD
17/12/2001
3:29Now And Always: 20 Years Of DreamingIsland
3757245
Album
CD
15/11/2013
»» alles tonen

Gabrielle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams24/07/1993711
Going Nowhere30/10/1993384
Give Me A Little More Time13/07/1996365
If You Ever (East Seventeen feat. Gabrielle)23/11/1996387
Walk On By22/03/1997963
Rise04/03/20001420
When A Woman15/07/2000597
Sunshine28/10/2000983
Out Of Reach02/06/20011225
Don't Need The Sun To Shine (To Make Me Smile)24/11/20017712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Find Your Way27/11/1993873
Gabrielle20/07/1996806
Rise08/04/20002331
Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 101/12/20011522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.34 (Reviews: 32)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
****
another sweet and happy song that holds up well against her biggest hits

dazzlingdiamond
****
Dit was destijds de nieuwe single ter promotie van haar compilatie. Niet zo sterk als haar grootste hits, maar wel weer een goed in elkaar stekend soulnummer met een fijne melodie. Bereikte nummer 9 in Engeland.

BeansterBarnes
*
Peaked at #98 in Australia, 2002.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?