Franz Ferdinand - Jacqueline

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Alex Kapranos
Nick McCarthy
Bob Hardy
Producer:Tore Johansson
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Franz FerdinandDomino
WIGCD136
Album
CD
09/02/2004

Franz Ferdinand   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take Me Out14/02/2004727
Matinée12/06/2004734
This Fffire20/11/20048515
Do You Want To24/09/2005134
Walk Away10/12/2005848
The Fallen08/04/2006914
Ulysses31/01/2009742
No You Girls25/04/2009951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Franz Ferdinand28/02/20041862
You Could Have It So Much Better08/10/2005923
Tonight: Franz Ferdinand31/01/2009413
Right Thoughts, Right Words, Right Action31/08/201338
FFS (FFS)13/06/2015136
Always Ascending17/02/2018192
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.7 (Reviews: 40)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/09/2004 14:54
lipinska
***
hmm... not so special

Snormobiel Beusichem
***
▒ Nette plaat van hun gelijknamige album "Franz Ferdinand" uit februari 2004 !!! Maar zeker géén plaat om warm of koud van te blijven ☺!!!

irelander
******
Awesome song! Absolutely awesome from start to finish.

Hijinx
****
Cool track with an addictive riff.

BeansterBarnes
***
Average at best.

gherkin
*****
Zeer aangename muziek.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?