Frank van Etten - Kijk naar de zon

Cover Frank van Etten - Kijk naar de zon
Cover

Nummer

Jaar:2012
Producer:Edwin van Hoevelaak
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/09/2012 (Positie 81)
Laatste week notering:06/10/2012 (Positie 73)
Piekpositie:34 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:14538 (254 Punten)
Download:08/09/2012 / Piek: 34 / Weken: 2
Radio NL:25/08/2012 / Piek: 5 / Weken: 8
Oranje Top 30:01/09/2012 / Piek: 4 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 34 / Weken: 6

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:44Alle 100 fout! Deel 3Cloud 9
CLDM2013003
Compilatie
CD
15/02/2013

Frank van Etten   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een lange hete zomer22/07/2006932
Ik ben een vagabundo01/11/2008685
Hallelujah09/01/2010941
Geef mij vannacht17/03/2012238
Kijk naar de zon01/09/2012346
Vader en zoon03/11/2012307
Ik laat het over aan de liefde23/03/2013514
Als je lacht20/07/2013207
Grijp je kans & voel je vrij26/10/2013335
Jij bent niet meer die man van toen21/12/20134110
Ik leef vandaag14/06/2014488
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Voor altijd samen10/04/2004672
Zo ben ik09/04/2005822
Mijn gevoel10/02/2007287
Niet meer die man van toen04/04/201577
Mijn zigeunerhart25/02/2017411
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2Frank van Etten - Kijk naar de zon (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

RV
**
Klinkt vooral als een standaard smartlap, maar er zit nauwelijks melodie in. Gemiste kans.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Mager plaatje van de 31 jarige Nederlandse songschrijver en volkszanger: "Frank van Etten" uit augustus 2012 !!! Ook ditmaal geproduceerd door "Edwin van Hoevelaak" !!! Krap 3 sterren ☺!!!

naamloos
*
Ik zal niet meteen aan het downloaden slaan bij het horen van dit nummer.

BingTheKing
**
ben het eens met mijn voorganger

Rootje
*
Wat lijkt het volksgenre toch een zonnig genre. Iedereen kweelt er maar over. Dus sowieso niet origineel. De zoveelste Nederlandse 'zon'plaat...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?