Frank Verkooyen - Dit is mijn kroeg

Cover Frank Verkooyen - Dit is mijn kroeg
Cover

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/03/2012 (Positie 85)
Laatste week notering:24/03/2012 (Positie 83)
Piekpositie:57 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:18755 (109 Punten)
Radio NL:03/03/2012 / Piek: 7 / Weken: 6
Oranje Top 30:07/04/2012 / Piek: 33 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 57 / Weken: 4

Frank Verkooyen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vrij met mij31/05/2008634
Voel de Sirtaki25/10/2008366
Kom, wie wil er met mij dansen31/01/2009438
Ineens gaat het leven!06/06/2009557
In de wolken17/10/20093610
Dans de hele nacht met mij03/04/2010557
Kom in mijn armen13/11/2010775
Ze zeggen23/04/2011278
Voorbij13/08/2011307
Dit is mijn kroeg03/03/2012574
Niet vertellen dat je van me houdt16/03/2013713
Jij en ik (Jolanda Zoomer & Frank Verkooyen)08/06/2013753
Jou nog om me heen02/11/2013526
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In de wolken09/01/2010864
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Toch een mooie plaat van de Bredase producer, drummer, trompettist en zanger "Frank Verkooyen", uit februari 2012 !!! In het plaatje en videoclip stelt "Frank" zijn kroeg en vrienden aan ons voor, inclusief het biljart !!! De muziek is voorzien van piano en strijkers !!! Het is de voorloper van het 25 jarig jubileumalbum dat dit voorjaar zal verschijnen ☺!!!

RV
***
Matige smartlap. Niets voor mij. Jammer Frank, met de twee singles hiervoor ging het net de goede kant op!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?