Fouradi - 1 ding

Cover Fouradi - 1 ding
Cover

Nummer

Jaar:2006
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/11/2006 (Positie 67)
Laatste week notering:24/03/2007 (Positie 90)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:4603 (811 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 19

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Hitzone 39Sony BMG
88697018052
Compilatie
CD
02/02/2007

Fouradi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1 ding18/11/2006819
Flipmuziek09/06/20071811
1 ding (Jumpmasters Remix)07/07/2007951
Een nacht met jou12/04/2008197
Bij je zijn (Fouradi feat. Yes-R)09/08/2008367
Gemengde gevoelens (Fouradi feat. Kim-Lian)21/02/2009177
Ping!20/03/2010208
Stiekem (Fouradi feat. Lange Frans)19/03/2011962
Lekker bezig12/05/2012366
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
17/01/2007 13:58
Snormobiel Beusichem
****
▓ Leuke en zeer vlotte "Rapplaat" van "Fouradi" uit september 2006 !!! Bevalt me wel moet ik zeggen !!! Deze plaat verveelt me niet zo snel als al die andere platen !!! Daarom van mij 4 sterren !!! Staat momenteel al 9 weken lang in de NL Single Top 100 !!! Héél netjes !!!

tigerlover
****
leuke plaat van de broertjes Fouradi
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?