Foo Fighters - There Is Nothing Left To Lose

Cover Foo Fighters - There Is Nothing Left To Lose
CD
RCA 74321 71699 2
Cover Foo Fighters - There Is Nothing Left To Lose
Cover

Album

Jaar:1999
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/11/1999 (Positie 59)
Laatste week notering:23/09/2000 (Positie 95)
Piekpositie:59 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:11664 (104 Punten)
Midprice:03/09/2005 / Piek: 27 / Weken: 4
In de landen:
de  Piek: 23 / Weken: 4
at  Piek: 34 / Weken: 2
fr  Piek: 62 / Weken: 2
nl  Piek: 59 / Weken: 4
be  Piek: 46 / Weken: 2 (V)
se  Piek: 7 / Weken: 4
fi  Piek: 25 / Weken: 2
no  Piek: 8 / Weken: 2
au  Piek: 5 / Weken: 46
nz  Piek: 12 / Weken: 10

Tracks

02/11/1999
CD RCA 74321 71699 2 (BMG) / EAN 0743217169923
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stacked Actors
  4:16
2.Breakout
  3:20
3.Learn To Fly
  3:55
4.Gimme Stitches
  3:42
5.Generator
  3:47
6.Aurora
  5:49
7.Live-In Skin
  3:52
8.Next Year
  4:36
9.Headwires
  4:37
10.Ain't It The Life
  4:14
11.M.I.A.
  4:03
   
22/05/2015
LP Columbia 88697983241 (Sony) / EAN 0886979832411
Toon detailsAlles beluisteren
   

Foo Fighters   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Is A Call15/07/1995324
Learn To Fly13/11/1999729
Breakout26/08/2000636
Next Year16/12/2000925
All My Life23/11/2002952
Times Like These19/04/2003902
Low20/09/20031001
Best Of You04/06/2005945
DOA17/09/2005865
Resolve10/12/2005828
The Pretender08/09/2007399
Wheels03/10/20094510
Rope05/03/2011317
Walk21/05/2011587
Something From Nothing25/10/2014571
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Foo Fighters15/07/19952212
The Colour And The Shape24/05/1997397
There Is Nothing Left To Lose13/11/1999594
One By One26/10/20021215
In Your Honor18/06/2005921
Echoes, Silence, Patience & Grace29/09/2007628
Greatest Hits07/11/2009964
Wasting Light16/04/2011243
Medium Rare23/04/2011511
Sonic Highways15/11/2014231
Concrete And Gold23/09/2017115
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Skin And Bones [DVD]02/12/2006242
Hyde Park [DVD]10/05/2008612
Live At Wembley Stadium [DVD]22/11/20081012
Back And Forth [DVD]18/06/2011416
Sonic Highways [DVD]11/04/2015141
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.2Foo Fighters - There Is Nothing Left To Lose (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
*****
A lot of good stuff here, namely 'Learn To Fly', 'Next Year' and 'Stacked Actors'.

gherkin
******
Een bijzonder sterk album van de Foo Fighters. Dat dit een goede score waard is, is in mijn ogen vrij logisch.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?