Foo Fighters - Shame Shame

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Foo Fighters
Producer:Foo Fighters
Greg Kurstin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

06/11/2020
Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Shame Shame
  4:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:17Shame ShameRCA
-
Single
Digital
06/11/2020

Foo Fighters   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Is A Call15/07/1995324
Learn To Fly13/11/1999729
Breakout26/08/2000636
Next Year16/12/2000925
All My Life23/11/2002952
Times Like These19/04/2003902
Low20/09/20031001
Best Of You04/06/2005945
DOA17/09/2005865
Resolve10/12/2005828
The Pretender08/09/2007399
Wheels03/10/20094510
Rope05/03/2011317
Walk21/05/2011587
Something From Nothing25/10/2014571
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Foo Fighters15/07/19952212
The Colour And The Shape24/05/1997397
There Is Nothing Left To Lose13/11/1999594
One By One26/10/20021215
In Your Honor18/06/2005921
Echoes, Silence, Patience & Grace29/09/2007628
Greatest Hits07/11/2009964
Wasting Light16/04/2011243
Medium Rare23/04/2011511
Sonic Highways15/11/2014231
Concrete And Gold23/09/2017115
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Skin And Bones [DVD]02/12/2006242
Hyde Park [DVD]10/05/2008612
Live At Wembley Stadium [DVD]22/11/20081012
Back And Forth [DVD]18/06/2011416
Sonic Highways [DVD]11/04/2015141
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.46Foo Fighters - Shame Shame (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Nieuw werk van de Foo Fighters en het is in mijn ogen toch echt wel weer een geslaagde bedoeling geworden.
Laatst gewijzigd: 01/01/2021 19:08
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?