Foo Fighters - Medicine At Midnight

Cover Foo Fighters - Medicine At Midnight
Digital
RCA 886448658054
Cover Foo Fighters - Medicine At Midnight
LP Blue Coloured Vinyl
RCA 0194397883817
Cover Foo Fighters - Medicine At Midnight
LP Orange Coloured Vinyl
RCA 0194398190815

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/02/2021 (Positie 1)
Laatste week notering:20/03/2021 (Positie 81)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:6685 (417 Punten)
Vinyl 33:13/02/2021 / Piek: 1 / Weken: 9
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 15
de  Piek: 1 / Weken: 13
at  Piek: 1 / Weken: 10
fr  Piek: 16 / Weken: 4
nl  Piek: 1 / Weken: 6
be  Piek: 1 / Weken: 17 (V)
  Piek: 3 / Weken: 13 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 4
fi  Piek: 2 / Weken: 4
no  Piek: 4 / Weken: 1
dk  Piek: 6 / Weken: 1
it  Piek: 2 / Weken: 7
es  Piek: 3 / Weken: 7
pt  Piek: 1 / Weken: 18
au  Piek: 1 / Weken: 7
nz  Piek: 1 / Weken: 5

Tracks

05/02/2021
CD RCA 19439788362 (Sony) / EAN 0194397883626
Toon detailsAlles beluisteren
1.Making A Fire
4:15
2.Shame Shame
  4:17
3.Cloudspotter
  3:53
4.Waiting On A War
  4:13
5.Medicine At Midnight
  3:29
6.No Son Of Mine
  3:28
7.Holding Poison
  4:24
8.Chasing Birds
  4:12
9.Love Dies Young
  4:21
   
05/02/2021
Blue Coloured Vinyl - LP RCA 0194397883817 (Sony) / EAN 0194397883817
Toon detailsAlles beluisteren
   
05/02/2021
Digital RCA 886448658054 (Sony) / EAN 0886448658054
Toon detailsAlles beluisteren
   
05/02/2021
LP RCA 19439788361 (Sony) / EAN 0194397883619
Toon detailsAlles beluisteren
   
07/02/2021
Orange Coloured Vinyl - LP RCA 0194398190815 (Sony) / EAN 0194398190815
Toon detailsAlles beluisteren
   

Foo Fighters   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Is A Call15/07/1995324
Learn To Fly13/11/1999729
Breakout26/08/2000636
Next Year16/12/2000925
All My Life23/11/2002952
Times Like These19/04/2003902
Low20/09/20031001
Best Of You04/06/2005945
DOA17/09/2005865
Resolve10/12/2005828
The Pretender08/09/2007399
Wheels03/10/20094510
Rope05/03/2011317
Walk21/05/2011587
Something From Nothing25/10/2014571
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Foo Fighters15/07/19952212
The Colour And The Shape24/05/1997397
There Is Nothing Left To Lose13/11/1999594
One By One26/10/20021215
In Your Honor18/06/2005921
Echoes, Silence, Patience & Grace29/09/2007628
Greatest Hits07/11/2009964
Wasting Light16/04/2011243
Medium Rare23/04/2011511
Sonic Highways15/11/2014231
Concrete And Gold23/09/2017115
Medicine At Midnight13/02/202116
Hail Satin (Dee Gees)24/07/2021181
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Skin And Bones [DVD]02/12/2006242
Hyde Park [DVD]10/05/2008612
Live At Wembley Stadium [DVD]22/11/20081012
Back And Forth [DVD]18/06/2011416
Sonic Highways [DVD]11/04/2015141
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71Foo Fighters - Medicine At Midnight (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Foo Fighters pakken weer uit met een nieuw album dat echt wel zeer mooi in orde is.

Rootje
*****
Weer niks mee met dit album van Foo Fighters. Rockt weer als een malle.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?