Floortje Smit - Alone

Cover Floortje Smit - Alone
Digital
8ball -

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Billy Steinberg
Tom Kelly
Coverversie van:i-TEN - Alone
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/09/2012 (Positie 3)
Laatste week notering:05/01/2013 (Positie 85)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:9259 (491 Punten)
Download:15/09/2012 / Piek: 3 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 13

Tracks

08/09/2012
Digital 8ball -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alone
3:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Alone8ball
-
Single
Digital
08/09/2012

Floortje   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wake Up30/09/2006276
Starts With Goodbye24/03/2007228
Blind Spot03/05/2008822
Alone (Floortje Smit)15/09/2012313
Heavy Cross (Floortje Smit)24/11/2012402
She Wolf (Floortje Smit)01/12/2012333
Let Her Go (Floortje Smit)08/12/2012691
Every Breath You Take (Floortje Smit)15/12/201272
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fearless28/04/2007436
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.38Floortje Smit - Alone (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Deze schone 29 jarige Amsterdamse zangeres "Floortje Smit" heeft eigenlijk al eerder succesvol meegedaan aan als verliezend finalist van de talentenshow "Idols 3" in 2006 !!! Daarna in een musical "We Will Rock You" en aan "Sterren dansen op het ijs" Heeft er eigenlijk dus niets te zoeken ☺!!!

Hansie
*****
Hele goed, krachtige stem maar ja dat wisten een hoop mensen al. En wat betreft dit nummer, de meeste mensen denken dat het orgineel van Heart is, maar niet dus....

RV
*****
Toen ik hoorde dat Floortje Smit mee zou doen aan The Voice Of Holland, dacht ik gelijk al wel dat ze de liveshows zou halen. Ze heeft immers al bewezen dat ze kan zingen; en als ze tijdens de finale van Idols 3 geen keelontsteking had gehad, had ze nog van Raffaëla gewonnen ook. Ik had echter niet verwacht dat haar auditie zó goed zou zijn! Ik werd gewoon compleet weggeblazen! Een krachtige stem, dat is alles wat Floortje nodig heeft om TVOH te winnen. Naast Ivar een van mijn favo's!

Hitfreak
**
zoveel kansen en er geen gebruik van maken. ben het met snor eens.

DeejayDave
****
Respect dat ze het aandurft weer aan een talentenshow mee te doen. Ze zal verder komen dan Raffaëla, ze was destijds immers ook torenhoog favoriet. En wie was er nu niet stiekem een beetje verliefd op haar? Goede cover.

drdjrene
****
Ik hink op twee gedachten: 1. dit is een prima cover, zojuist even de live versie bij Evers staat op beluisterd en Floortje doet het heel goed! 2. maar ik ben het ook eens met Snormobiel, moet je na Idols, meerdere hits (waaronder het prachtige "Starts with goodbye"), Sterren dansen op het ijs het nu weer op deze manier proberen? Bovendien: bij Idols deed ze alsof ze helemaal nieuw was, terwijl ze ook toen al een historie had.
Goed, laat ik me bij de cover houden: die klinkt gewoon goed en verdient zeker de 4 punten.

Richard (NL)
**
Sorry, geef mij Heart maar.

gherkin
*****
Zeer mooie versie.

Patrick3
*****
Prachtige versie.

calvinkleinboxers@hotmail.nl
**
Voegt niets aan het orgineel toe, iedere x weer die covers...Kan zo de prullenbak in..De versie van Heart blijft Super!!
Laatst gewijzigd: 08/12/2012 14:13

Rootje
*
Dit is wel heel zwak. Zeker vergeleken met het origineel van de mooie krachtige stemmen van de zusjes Wilson van Heart. Totaal geen materiaal waar Floortje zich aan moet wagen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?