Flemming [NL] - Paracetamollen

Cover Flemming [NL] - Paracetamollen
Digital
8ball 8717774691748 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/12/2022 (Positie 44)
Laatste week notering:28/01/2023 (Positie 8)
Piekpositie:7 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:9824 (478 Punten)
Airplay:24/12/2022 / Piek: 21 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 7 / Weken: 6

Tracks

16/12/2022
Digital 8ball 8717774691748 [nl] / EAN 8717774691748
Toon detailsAlles beluisteren
1.Flemming - Paracetamollen
2:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51Paracetamollen8ball
8717774691748
Single
Digital
16/12/2022

Flemming [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Amsterdam16/10/2021364
Zij wil mij08/01/20221034
Automatisch07/05/2022639
Terug bij af (Flemming feat. Ronnie Flex)03/09/20222715
Plaatje van jou19/11/2022941
Paracetamollen24/12/202276
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flemming12/11/2022212
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6Flemming [NL] - Paracetamollen (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
******
Geweldige single weer! De volle bak.

Bearcat
**
Niet veel aan

hugo1960
***
Redelijk nummer. Beetje druk van stof.

AsItWas
*
Doelgroep 10-13 jarige meisjes. Wat een Bagger!

Patrick3
******
Topschijf
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?