Flemming [NL] - Amsterdam

Cover Flemming [NL] - Amsterdam
Digital
8ball 8717774690161 (nl)

Nummer

Jaar:2021
Muziek/Tekst:Marcus Adema
Sander de Bie
Flemming Viguurs
Producer:Arno Krabman
Marcus Adema
Gecoverd door:Mama's Jasje (Amsterdam [2023])
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/10/2021 (Positie 42)
Laatste week notering:26/08/2023 (Positie 99)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:79
Positie aller tijden:51 (4235 Punten)
Airplay:09/10/2021 / Piek: 9 / Weken: 12
Single Tip:09/10/2021 / Piek: 7 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 79
be  Piek: 13 / Weken: 18 (V)

Tracks

24/09/2021
Digital 8ball 8717774690161 [nl] / EAN 8717774690161
Toon detailsAlles beluisteren
1.Flemming - Amsterdam
  2:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:52Amsterdam8ball
8717774690161
Single
Digital
24/09/2021
2:52De grootste hits van 2021Cloud 9
CLDM2021027
Compilatie
CD
22/10/2021
2:52De grootste Hollandse hits Jaaroverzicht 2021NRGY
4514403
Compilatie
CD
08/11/2021
2:52Hitzone 100Universal
539 589-2
Compilatie
CD
18/02/2022
2:53MNM Big Hits - Summer Edition 2022Universal
539.657-8
Compilatie
CD
10/06/2022
»» alles tonen

Flemming [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Amsterdam16/10/2021379
Zij wil mij08/01/20221034
Automatisch07/05/2022675
Terug bij af (Flemming feat. Ronnie Flex)03/09/20222715
Plaatje van jou19/11/2022941
Paracetamollen24/12/2022538
Verleden tijd22/04/20231529
Hypnose22/07/20234619
Champions League (Flemming & Boef)18/11/2023932
Alles op gevoel (Flemming / Zoë Tauran / Ronnie Flex)13/01/2024228
Hoop dat jij me mist08/06/2024733
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flemming12/11/2022289
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.83Flemming [NL] - Amsterdam (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Marcel69
*****
Heerlijke debuutsingle van de veelbelovende Flemming Viguurs uit Vught.
Ik volg hem al een jaar of 6-7 in zijn muzikale doen en laten en vind hem al jaren één van de meestbelovende jonge artiesten in ons landje. Hij zingt niet alleen, maar schrijft zijn nummers ook zelf en speelt daarnaast een rits instrumenten, met gitaar als belangrijkste daarvan. Daarnaast heeft hij een drive die ik nog zelden bij andere artiesten gezien heb. Álles moet aan de kant voor zijn grote droom: doorbreken als artiest en daar zijn boterham mee verdienen. En het lijkt er nu sterk op dat dat gaat lukken. De opvolger van 'Amsterdam' ligt al klaar, en de single dáárna ook. Ik ben er héél erg benieuwd naar!
Laatst gewijzigd: 08/11/2021 23:14

Bearcat
***
Een voldoende voor deze single is wat mij betreft genoeg

Mark1984
*****
Dit is wel echt een oorwurm die niet snel uit je hoofd gaat! Veel belovende single.

Patrick3
******
Prachtige single

gherkin
***
Een jonge Nederlander die een hitje aan het scoren is. Kan dat wel ergens begrijpen, want het klinkt aangenaam.

Jeroen68
*****
Heel af en toe is er dan toch nog ineens een leuk nieuw Nederlandstalig popnummer in plaats van de standaard autotune diarree die over ons wordt uitgestort

Topbart
**
niet aan mij besteed

AsItWas
*
wat een bagger

Snormobiel Beusichem
***
▒ Het Nederlandse publiek was wel een beetje overdreven met waarderen, zo aan de noteringen in de Nederlandse hitlijsten te zien !!! Vind dit Nederlandstalig debuutplaatje zeker niet slecht hoor maar een hoogvlieger ??? Maar één ding is zeker de nu inmiddels 26 jarige Brabantse zanger, songschrijver, musicalacteur en gitarist "Flemming Freddie Viguurs" deed hartstikke zijn best om goed voor de dag te komen bij het Nederlandse publiek !!! En dat is zeker gelukt, achteraf !!! (NL Top 40: 19 wk / # 7) 😎 !!!

chartwatchNL
****
Aardige debuuthit en meteen een top 10 notering voor de Nederlandstalige pop van de zanger uit Vught.

xl3
*
Inderdaad; niet aan mij besteed

mariamg
*
De eerste irritante geluiden uit de luidspreker - snel volume op ; 0

TBasten
*
LoL

MyWorld2
*
Verschrikkelijk

JJannick
*
niet aan mij besteed

vDijKv
*
Jaartje succes om er vervolgens nooit meer wat van te horen. Met deze troep. Infantiele teksten, autotune stemmetje en belachelijke clipjes ; LOL
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?