Five - Kingsize

Cover Five - Kingsize
Cover
Cover Five - Kingsize
Cover

Album

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/09/2001 (Positie 99)
Laatste week notering:06/10/2001 (Positie 76)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:8188 (270 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 62 / Weken: 2
de  Piek: 59 / Weken: 1
nl  Piek: 27 / Weken: 6
be  Piek: 7 / Weken: 7 (V)
se  Piek: 41 / Weken: 2
it  Piek: 25 / Weken: 5
au  Piek: 21 / Weken: 5
nz  Piek: 16 / Weken: 5

Five   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Slam Dunk (Da Funk)03/01/19982211
When The Lights Go Out28/03/19983513
Got The Feelin'13/06/1998615
Everybody Get Up05/09/19981217
Until The Time Is Through28/11/19981614
If Ya Gettin' Down31/07/1999615
Keep On Movin'30/10/1999517
Don't Wanna Let You Go04/03/20001711
We Will Rock You (Five + Queen)12/08/20001511
Let's Dance25/08/2001217
Closer To Me24/11/2001711
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Five27/06/1998249
Invincible13/11/1999237
Kingsize01/09/2001276
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

nirvanamusic87
***
Not great.

3rd UK top 10 album. 12 weeks in the UK top 100.

2 weeks UK top 10. UK#3.
Scotland#5.
Ireland#13.
Hungary#26.

European Hot 100#15.

Japan#83.

129,240 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 12/03/2016 17:20
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?