Fischer-Z - You Never Cross The Same River Twice

Cover Fischer-Z - You Never Cross The Same River Twice
CD-Single
SPV SPV 055-89203

Nummer

Jaar:1994
Muziek/Tekst:John Watts
Pete Glenister
Producer:John Watts
Pete Glenister
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

12/1994
CD-Single SPV SPV 055-89203 / EAN 4001617892039
Toon detailsAlles beluisteren
1.You Never Cross The Same River Twice
3:41
2.End Of The Innocent
3:06
3.Turn Back The Clock
4:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41You Never Cross The Same River TwiceSPV
SPV 055-89203
Single
CD-Single
12/1994
4:14StreamIndisc
2101291
Album
CD
01/1995

John Watts   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Worker (Fischer-Z)15/09/1979267
So Long (Fischer-Z)31/05/1980129
Room Service / Limbo (Fischer-Z)04/10/1980411
Marliese (Fischer-Z)28/03/198159
One Voice27/03/1982413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Word Salad (Fischer-Z)15/09/1979217
Going Deaf For A Living (Fischer-Z)17/05/1980618
Red Skies Over Paradise (Fischer-Z)04/04/1981217
One More Twist20/03/19821110
The Iceberg Model26/02/1983177
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?