Fischer-Z - Sausages & Tears

Cover Fischer-Z - Sausages & Tears
7" Single
Marquee MARQ 002 (uk)

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:John Watts
Producer:John Watts
Richard Evans
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

22/10/1990
7" Single Marquee MARQ 002 [uk] / EAN 5020753900278
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sausages & Tears
3:00
2.Dangerous Talk
3:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:00Sausages & TearsMarquee
MARQ 002
Single
7" Single
22/10/1990
The Essensual R.E.Mix3:40Will You Be There?Harvest
560-7243 8 80223 2 3
Single
CD-Maxi
10/1992

John Watts   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Worker (Fischer-Z)15/09/1979267
So Long (Fischer-Z)31/05/1980129
Room Service / Limbo (Fischer-Z)04/10/1980411
Marliese (Fischer-Z)28/03/198159
One Voice27/03/1982413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Word Salad (Fischer-Z)15/09/1979217
Going Deaf For A Living (Fischer-Z)17/05/1980618
Red Skies Over Paradise (Fischer-Z)04/04/1981217
One More Twist20/03/19821110
The Iceberg Model26/02/1983177
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?